SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A od koga se to zaključavaš kod kuće? Mi imamo u kupatilu i toaletu one brave bez ključaonice, iznutra je "dugme" koje se okrene za zaključavanje, a spolja ima prozor koji bojom pokazuje zeleno i crveno. I pored toga se kuca, ako nisi siguran (mrak u hodniku, npr).

pa na to i mislim...onda ne moraš da što reče surka dzodziš u hodniku već znaš da je zauzeto...

Buržuju, poslaću ti super zlu ženu da to uzme i podeli siromaima.

Ма пусти, ви’ш да се не куцају...

- - - - - - - - - -

mozemo mi sada da pricamo koliki je sund, a u vreme kad je izasla svi su je slusali i imali po telefonima.

mene nije sramota, slusam i madonu i sabana saulica i stinga i vericu serifovic, i majkla dzeksona i karleusu, i britni spirs i miu borisavlevic i elitne odrede i zeljka joksimovica

nije me sramota sto slusam muziku koja mi prija usima...ne foliram se kao drugi sto se foliraju da imaju savrsen ukus.

ova konkretna muzika je odvratna ali su stihovi sami za sebe pravi.

А Металику?

sace nina, ce te bijemo problem nemas :lol:

ja ne popustam mnogo ni kad su zene u pitanju

dakle ako imate hrabrosti da se kacimo, zavrsicete ovako...

_sp-valjanje-u-blatu.jpg

Зар је и у Германији исто као и у Базнији?
Мене питаш?

Ако питаш мене, ја не живим у Немачкој, само често путујем. :)

У Немачкој сам доживела нешто што код нас нисам никад. У ресторан-бару, у сувом центру Штутгарда, културно место, са врхунским коктелима и Мексичком храном, у вц-у који има четири кабине и наравно, посебно тоалет за жене, посебно за мушкарце...тип је покушао да ми уђе у кабину преко зида. Немам појма шта је хтео али сам ја толико побеснела да сам изашла из моје кабине и ухватила се за кваку његове. Не знам шта бих му урадила да су врата била откључана.

Међутим, како сам изашла из тоалета и схватила да је лоциран у полу мраку подрума и кад сам схватиал да је лик величине као две ја и кад сам схватила да је могао да ме придави као пиле и да то нико не би сконтао, моментално сам почела да се тресем.
Док сам се до горе попела, на мени је већ било видљиво да се нешто десило.
Шанкери, конобари су пришли, питали шта се десило, ја им објаснила, а у том тренутку, баја мирно излази из локала.
Побацали тацне и трк за њим.
Ухватили га, позвали полицију, полиција га привела...испоставило се да је неки психо болесник.

Поента је да свуда има свачега.

pa na to i mislim...onda ne moraš da što reče surka dzodziš u hodniku već znaš da je zauzeto...

Немају сви та светланца на вратима ВЦа. Дакле, да би утврдио да ли неког има или нема иза затворених врата ВЦа мораш или да куцнеш или да нагрнеш на врата. Шта ћеш ти да урадиш?

Мене питаш?

Ако питаш мене, ја не живим у Немачкој, само често путујем. :)

У Немачкој сам доживела нешто што код нас нисам никад. У ресторан-бару, у сувом центру Штутгарда, културно место, са врхунским коктелима и Мексичком храном, у вц-у који има четири кабине и наравно, посебно тоалет за жене, посебно за мушкарце...тип је покушао да ми уђе у кабину преко зида. Немам појма шта је хтео али сам ја толико побеснела да сам изашла из моје кабине и ухватила се за кваку његове. Не знам шта бих му урадила да су врата била откључана.

Међутим, како сам изашла из тоалета и схватила да је лоциран у полу мраку подрума и кад сам схватиал да је лик величине као две ја и кад сам схватила да је могао да ме придави као пиле и да то нико не би сконтао, моментално сам почела да се тресем.
Док сам се до горе попела, на мени је већ било видљиво да се нешто десило.
Шанкери, конобари су пришли, питали шта се десило, ја им објаснила, а у том тренутку, баја мирно излази из локала.
Побацали тацне и трк за њим.
Ухватили га, позвали полицију, полиција га привела...испоставило се да је неки психо болесник.

Поента је да свуда има свачега.

Значи, имала си блиски сусрет треће врсте... Сад се сетих да смо исту ствар радили у основној школи. :lol:

Тај Соколац је тотално хит месташце. :lol:
Али нисам била у ''Викторији''.

Moji prijatelji iz Bg kad im pomeneš Sokolac kažu "je li to ono selo gdje je Viktorija"...

Elem, kafić je napucan, ima neku fontanu skupu do bola... sjedio sam jednom sa gazdom koji je samo pričao o tome koliko je šta platio :roll:

Ali u wc-ima prozori su veliki i tačno postavljeni tako da te iz kuće iznad mogu gledati... ja baš pitao gazdu koji je fazon, što ne postavi makar neke roletne, venecijanere štagod... on se samo smije... :eek:

Значи, имала си блиски сусрет треће врсте... Сад се сетих да смо исту ствар радили у основној школи. :lol:

Тачно! :eek: И ја сам се сад сетила!

Само, дечаци нису прескакали преграду, већ би само гледали како ми, девојчице, пишкимо. :hahaha: :roll:

Да али то се очекује од деце у основној :lol:

Сад сам се сетила, у јуну ове године, исто центар града, Италијански ресторан, упала ми је у тоалет девојка...али била је Туркиња.
Позната је моја згроженост њиховом некултуром и неспособношћу да се асимилују него и даље негују прљавштину и смрад, као и некултуру, свуда око себе. :roll:

- - - - - - - - - -

Moji prijatelji iz Bg kad im pomeneš Sokolac kažu "je li to ono selo gdje je Viktorija"...

Elem, kafić je napucan, ima neku fontanu skupu do bola... sjedio sam jednom sa gazdom koji je samo pričao o tome koliko je šta platio :roll:

Ali u wc-ima prozori su veliki i tačno postavljeni tako da te iz kuće iznad mogu gledati... ja baš pitao gazdu koji je fazon, što ne postavi makar neke roletne, venecijanere štagod... on se samo smije... :eek:
:lol:

На Сокоцу су сви , у најмању руку, чудни.
Мада, врло модернизована општина, све се ради компјутерски, негују локалну културу, све објављују на интернету...симпатичан народ. :lol:

Немају сви та светланца на вратима ВЦа. Дакле, да би утврдио да ли неког има или нема иза затворених врата ВЦа мораш или да куцнеш или да нагрнеш на врата. Шта ћеш ти да урадиш?

Prvo onaj ko je završio i izašao mora da vrata pritvori, ne da ih zatvori. Kad su zatovrena, znači da je neko unutra. To sve ako nema prozoara ili svetla na prekidaču ili oznake na bravi.

- - - - - - - - - -

Nasli bi vas mrtve posle nedelju dana. Tolicna kolicina mozdane mase u jednom kupatilu nije dovoljna ni za pustanje vode.

Idi sad u kupatilo i šilji katanu, za drugo nisi tako nesrećan. :lol:

- - - - - - - - - -

Jesu li te uhvatili i evidentirali? :sad2:

to je valjda na onima koji su unutra...valjda je normalno da se zaključaš čim udjes u wc, svejedno gde..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back