svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
ja klimu palim na 15 minuta... prethodno iŠćeram ukućane iz dnevnog boravka...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A, pa onda prodaj klimu i kupi vam svakom' po lepezu, ali onu što je šupljikava, da ne ladi prejako.![]()

mojne tisra... klima uređaj je veoma opasna stvar, pogotovo onaj u autu...

A... vidim ja juče, vozim a nešto me ugrize u autu... mora da je klima.![]()
A, pa onda prodaj klimu i kupi vam svakom' po lepezu, ali onu što je šupljikava, da ne ladi prejako.![]()
Nemoj mi reći da ne pališ klimu u avtu? Jab crko po ovoj vrućini bez klime, bre.

A ti ne čistiš klimu pred sezonu? Mislim, malo vruće vode za mehanički filter i malo antibakterijskog spreja za sve ostalo. Isto i u autu, zameniš filter klime i meteš onaj sprej, uključiš klimu na najjačije i pustiš na recirkluaciju. Nekih 15 min posla.
Možeš jednom mesečno da čistiš, opet je isto. Meni drugar ugrađuje sisteme za grejanje pa i klime, on mi čisti filter i kaže da klima jeste njesra i da nije zdrava. E sad, ko ima pare za novu klimu sa nano tehnologijom, bešumnu i da kupi 99% bakterija i virusa...onda ok.

Ti si stalno u autu, šta?!![]()

Valjda udješ pre nego što kreneš.Ma to je glupost, toliko nezdravih stvari oko nas, a ti misliš da će klima nešto da ti uradi? Zanš li nekoga ko se razboleo do klime? To je u nivou tripa da je mikrotalasna opasna.
- - - - - - - - - -
Ma jok, uđem kad krenem i izađem kad stanem, između ne pokušavam ništa, opasno mi deluje.![]()

vid ovog svarozica, vari a ne nudi![]()