SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mojne tisra... klima uređaj je veoma opasna stvar, pogotovo onaj u autu...

A... vidim ja juče, vozim a nešto me ugrize u autu... mora da je klima. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Pa jes' one papirne su zalepljene i lade ko lude, ali one drvene i plastične, što imaju šaru ko čipku neku, e te ne lade prejako i bezbedne su ze decu, omladinu i žene. :lol:

A, pa onda prodaj klimu i kupi vam svakom' po lepezu, ali onu što je šupljikava, da ne ladi prejako. :mrgreen:

Novom tehnologijom, savremenim filterima usisavanje prašine je sve efikasnije. Ipak mnogi uređaji koji nas hlade ili greju svojim ventilatorima podižu prašinu koja je najčešće veoma štetna za čoveka.

clean.jpg

Ok, hladi ali ne znam da li iko od nas živi i radi u sterlinom okruženju.

A ti ne čistiš klimu pred sezonu? Mislim, malo vruće vode za mehanički filter i malo antibakterijskog spreja za sve ostalo. Isto i u autu, zameniš filter klime i meteš onaj sprej, uključiš klimu na najjačije i pustiš na recirkluaciju. Nekih 15 min posla.

A ti ne čistiš klimu pred sezonu? Mislim, malo vruće vode za mehanički filter i malo antibakterijskog spreja za sve ostalo. Isto i u autu, zameniš filter klime i meteš onaj sprej, uključiš klimu na najjačije i pustiš na recirkluaciju. Nekih 15 min posla.

Možeš jednom mesečno da čistiš, opet je isto. Meni drugar ugrađuje sisteme za grejanje pa i klime, on mi čisti filter i kaže da klima jeste njesra i da nije zdrava. E sad, ko ima pare za novu klimu sa nano tehnologijom, bešumnu i da kupi 99% bakterija i virusa...onda ok.

Možeš jednom mesečno da čistiš, opet je isto. Meni drugar ugrađuje sisteme za grejanje pa i klime, on mi čisti filter i kaže da klima jeste njesra i da nije zdrava. E sad, ko ima pare za novu klimu sa nano tehnologijom, bešumnu i da kupi 99% bakterija i virusa...onda ok.

Ma to je glupost, toliko nezdravih stvari oko nas, a ti misliš da će klima nešto da ti uradi? Zanš li nekoga ko se razboleo do klime? To je u nivou tripa da je mikrotalasna opasna. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ti si stalno u autu, šta?! :eek:

Ma jok, uđem kad krenem i izađem kad stanem, između ne pokušavam ništa, opasno mi deluje. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back