SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
isti sam ti taki...![]()
Ал' ја нисам осветољубиво злопамтило.
(само понекад)Не прекидај општу шорку, таман сам се захуктала

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
isti sam ti taki...![]()
(само понекад)
Kakva dosada i kakve dosade!
Cudo!
Ovaj Reefer ima za zadatak da napise sto vise postova u kafani, nebitno kakvi su, a ovi ostali (dvojica) mu se pridruzuju.
Ma, uzivajte.

vec mi neki forumasi poslali zahtev za prijateljstvo...postala sam vip...![]()
A ti bi neku akciju? Pa ne može to tako, prvo fotkilica nogilica.![]()
Ал' ја нисам осветољубиво злопамтило.(само понекад)
Не прекидај општу шорку, таман сам се захуктала![]()

vazi...dodji ovde pa ce se dogovorimo...![]()
mozes da me isprosis od muza...msm, ono, ako imas mooda, ako nisi imaginaran...![]()
isti sam ti taki...![]()
Ti budi moj predstavnik ovde, ja nemam zivaca.
- - - - - - - - - -
Reefere, dosadan si. Nisam ja u tom fazonu, a narocito necu ozenjenima da pokazujem noge.
Aj' zdravo.

Daleko mi Tarp. Dođi ti vamo.
- - - - - - - - - -
I ti si zla žena?

Ti budi moj predstavnik ovde, ja nemam zivaca.
- - - - - - - - - -
Reefere, dosadan si. Nisam ja u tom fazonu, a narocito necu ozenjenima da pokazujem noge.
Aj' zdravo.
ne zivim u tarp vec u flensburg...
slobodno dodji, evo i tebi se nudim da platim kartu...znam da si ti budza i da ti to nihe potrebno, ali eto, u slucaju da nalazis izgovore...
nije daleko...beograd-hamburg nepuno dva sata...a u hamburgu te cekam ja...![]()
Nikako da odeš...
- - - - - - - - - -
iju, kakva je ovo nepristojna ponuda?!
Voliš i ti znači budžovane k'o Ref... a ja srednja niža klasa ništa... šatro još sam mlad..![]()
ova ponuda vazi samo za dve osobe na ovom podforumu...![]()
To trojka neka sunce ti poljubim...
Tebe i mene?
- - - - - - - - - -
Moram da je potražim ne nekoj društvenoj mreži tipa: swing.de da vidim šta to ona hoće.
ne zivim u tarp vec u flensburg...
slobodno dodji, evo i tebi se nudim da platim kartu...znam da si ti budza i da ti to nihe potrebno, ali eto, u slucaju da nalazis izgovore...
nije daleko...beograd-hamburg nepuno dva sata...a u hamburgu te cekam ja...![]()

U nedelju svi na Trg republike da podržimo bratski jevrejski narod protiv ekstremista iz Hamasa:
http://isra-news.net/2014/07/skup-podrske-bratskom-jevrejskom-narodu-na-trgu-republike-u-beogradu/
- - - - - - - - - -
Misliš na onom bezobraznom portalu gdje su zlobnice stavile njenu sliku za profilnu?!
Tebe i mene?
- - - - - - - - - -
Moram da je potražim ne nekoj društvenoj mreži tipa: swing.de da vidim šta to ona hoće.

Ma ne taj lažni, nego pravi.

el vidis kako zabusava? zovem ga, nudim da platim put, a on nece...pa zar se ovakva ponuda odbija?![]()

Пази човек на бубреге и остале унутрашње органе.![]()
Možemo i Pikolina i ja da dođemo?!ajde rifet, i ovde ima kulturnih spomenika...
povescu te da vidis srednjovekovne zamkove sa fantasticnim podrumima za mucenje, podmornicu iz drugog svetskog rata i svasta nesto...![]()
Ko ti kriv kad nemaš budžu... na tome se godinama radi.

Sa druge strane tu su i vežbe za povećanje penisa. Jasno, potrebno je vreme, dosta lubrikanta i ručnog rada. Ali vredi. Kada završite sa ovim treningom u rukama će vam ostati penis koji ispunjava sve vaše kriterijume. Мушки магазин

Zaista intrigiras svojim dosadjivanjem.

Доскочи му Сурка...![]()