milica cobanica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
Jesi, ja ću Vertigonu da napišem da si ti tako tražila.![]()
dogovoreno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi, ja ću Vertigonu da napišem da si ti tako tražila.![]()

Hoćeš da i ja tebi malo pročistim grlo?!To je.
P.S. Naprskaj grlo i procisti ga.
1, 2, 3, ajmo!

Hoćeš da i ja tebi malo pročistim grlo?!
- - - - - - - - - -
Izvini, morao sam![]()

Sestrice slatka, kad bi sad svi mi iz kafane bacili urađeni posao na gomili i nekako to izmerili (recimo u naplaćenom novcu) siguran sam da bih bio u vrhu, ako ne i prvi. Multitasking, bre.![]()

Да ти сад одговорим онако како ти одговараш Нободију кад се он хвали својим примањима?![]()

A ti si Reeferov advokat?
Procisti svojoj zeni glo.
Izvini, morala sam.![]()

Да ти сад одговорим онако како ти одговараш Нободију кад се он хвали својим примањима?![]()
) i dajem 
Ноубоди прима лопате и ашове, ал’ шта Реф прима...![]()

A ti si Reeferov advokat?
Procisti svojoj zeni glo.
Izvini, morala sam.![]()

Ал' пази, говорили смо о женскарошима-шмекерима, а Реф само што није написао кол'ку плату има.
Пошто му је плата највећа, из тога аутоматски произилази, ваљда, ... хахахах![]()
Ne radim ja za platu, ona mi dođe za plaćanje računa i tih osnovnih sitnica.

Сварозићу, шта'с тражио то си и добио.![]()

Дакле, примања су ти огромна
Прекини, умирем од смеха!![]()

Kaži mu, vidiš kako se trpa gde mu mesto nije.
Koko slatka.![]()
Дакле, примања су ти огромна
Прекини, умирем од смеха!![]()

A ti si ovde neki redar za kokoske & pevce? Samozvani?
Lepo rekoh da mozes da preuzmes titulu od jednog kolege koji je ipak "najprvi", ali mu ostro konkurises.

Njega da izbrišemo onim alkoholom za pranje kuća istanova, veša i prozora, čaša i parketa? Ostajem ti samo ja, pa kljuc, kljuc...![]()
Reefere, ne preferiram ozenjene. Manite mene s takvim salama. A stvarno, ali stvarno, nesto i niste bas interesantni.

Reefere, ne preferiram ozenjene. Manite mene s takvim salama. A stvarno, ali stvarno, nesto i niste bas interesantni.

pa sta ces onda ovde ako mi nismo interesantni?![]()
ili prostatu...Сад се прави блесав...![]()