SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
Рифке, ти то кене зекиш мало? 
Одједном сви поокачили своје фотке, а ја не видо' ниједну...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sa rifketom nikad nije dosadno. Ležite u drvenoj kućici, jedete pršut, vino i vas dvoje.![]()

Рифке, ти то кене зекиш мало?
Епидемија![]()

rifet unisti sve cega se dohvati. on ti je kao cetvrti jahac apokalipse![]()

Samojedi![]()

surka, lepo ga pitaj na pp...poslace ti deset ako hoces...![]()
него, реко', ако је било у Кафани, штета што не видо'... 
Kakvi tek meni PP stižu, Kjubrik i Kopola su smešni naspram pomerene pameti.

Kakvi tek meni PP stižu , Kjubrik i Kopola su smeš ni naspram pomerene pameti.
Pozdrav devojke...![]()

Pozdrav devojke...![]()

Pozdrav devojke...![]()

kakvi?![]()
aj laku noc macko![]()

Шта ће ми Рeфове слике на ппнего, реко', ако је било у Кафани, штета што не видо'...
![]()
ja bih voleo sve da vas upoznam. bar vas sto ste po beogradu i okolini hebiga neki zive daleko niste bas u komsiluku...ali i vas, samo da budete nekad makar u prolazu.
i siguran sam da se u lice niko od vas ne bi drznuo da ovako bezobrazno proziva, mislim vi, izmedju sebe. ja od skoro zalazim u kafanu, ali mnogo ste koloritniji i zabavniji od politickih tema. valjda jer unosite tu licnu notu.

Ш'а је бре ово? Овде врцају ППови и фоткилице, а баш ништа да слети у моје сандуче?![]()

Taze obrijane gospodže...
- - - - - - - - - -
Laku noć draga, lepo sanjaj...![]()
Ш'а је бре ово? Овде врцају ППови и фоткилице, а баш ништа да слети у моје сандуче?![]()
Evo mnogi kače linkove...

Taze obrijane gospodže...
- - - - - - - - - -
Laku noć draga, lepo sanjaj...![]()

ogadi mi veče...![]()
Ajde ne preteruj, gde nestade balkanski modžo?
koje draga, prva ili druga rečenica?ja bih voleo sve da vas upoznam. bar vas sto ste po beogradu i okolini hebiga neki zive daleko niste bas u komsiluku...ali i vas, samo da budete nekad makar u prolazu.
i siguran sam da se u lice niko od vas ne bi drznuo da ovako bezobrazno proziva, mislim vi, izmedju sebe. ja od skoro zalazim u kafanu, ali mnogo ste koloritniji i zabavniji od politickih tema. valjda jer unosite tu licnu notu.

ja bih voleo sve da vas upoznam. bar vas sto ste po beogradu i okolini hebiga neki zive daleko niste bas u komsiluku...ali i vas, samo da budete nekad makar u prolazu.

- - - - - - - - - -
koje draga, prva ili druga rečenica?
Si teo da je'š nogice na žaru?![]()

) ali, noge, pazuh...nedopustivo.