SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Još sam i čokoladu odozgo izrendala čim izvadih iz rerne , plus dodaje slatkoću...da nije tvrda jeli bi uz sladoled ali ovako ...

da je bar nešto slano, to ako omašim odnesem jednoj baki iz komšiluka što ima 3 psa i oni u slast smažu...moji verni degustatori :zaljubljena:...ovo ne mogu ni njima.

Patološko laganje je neizlečivo, naročito kad ga primenjuje loša, zla osoba...sa takvima ni neuropsihijatri neće da imaju posla.

Nego, pusti to , ti lepo kuvaš i razumeš se :

elem, juče napravih pitu s višnjama , gotove kore i na svaku treću fil višnje , malo vanilin pudinga, malo prezle , šećera i tako 5 jufki ali kad sam izvadila ona suva...vidim da nedostaje tečnosti.

Ima li tu pomoći ili u đubre ? :think:

da nema pudinga ja bih zalio sa serbetom, i bilo bi sjajno

mozda da iseces na kocke pa onda da zalijes serbetom? malo da odstoji i...mandjare!

ps upravo kuci pregovaram da sutra napravimo baklavu sa visnjama, al nece da slusaju.

Poslednja izmena:
RebeccaBg/Crna Mamba:
Palo mi to na pamet ali se bojim da će biti preslatka, to jedino šerbetom sa sokom natopiti al' opet tu ima još šećera...ovako je ukusna i taman slatka kolko treba ali zube polomismo...msm ja, ostali odbili da se pate posle jednog griza, a ja stipsa žao mi da bacam 'ranu :D

Kada treba da se uhvatis u kostac sa zmijskim gnezdom, najbolja strategija radi i gradi tako da spustis mungosa u isto. Ali, jos bolja strategija je spustiti Crnu Mambu... :lol:

:ok: :ok: :okok:

_nobody_

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back