SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pih, stara fora kad obećaš devojci loš seks, a kad bude prosečno, ona se oduševi što nije loše... dobro, iskusan si, priznajem. :lol:

nisam ja baja ko ti da im obecavam seks :hahaha:

- - - - - - - - - -

2. ko može da poveruje u sve što pričaš..kad umeš sebe da samoubiješ nekim stavovima

prva ti verujes...a ti nis nezrelo dete i cesto ostanes u nedoumici oko moje prave prirode...a od nedoumice do interesovanja znas kolko je malo potrebno :)

Није то нека мистерија.
То се у медЕцини зове minima mortis тј. мала смрт.
Електрични потенцијали у ћелијама се спусте на уређајима немерљив ниво. ;)
Знам из виђења човека коме се то десило и који се пробудио на обдукционом столу, пет секунди пре почетка обдукције.
Наравно, око њега сви попадали у несвест, обдуцент био месец дана на боловању након тога.
Лежао човек два дана у мртвачници жив.
Стварно се не виђа често. :lol:

Није то нека мистерија.
Знам из виђења човека коме се то десило и који се пробудио на обдукционом столу, пет секунди пре почетка обдукције.
Наравно, око њега сви попадали у несвест, обдуцент био месец дана на боловању након тога.

jel istina da se onaj organ ukruti i stoji nekolko sati ko jarbol kad krepas? :lol:

- - - - - - - - - -

u ovoj kafani nikad lepse :)

ti i ja zajedno bi bili dvaput laksi od te adminke :sad2:

Није то нека мистерија.

ali telo se ohladi ili? kako promakne disanje, kako se mozdane celije odrze bez kiseonika?

inace ja znam za slican primer ali sam ga pripisivao losem lekaru...

u komsiluku kod mog dede, umrla neka baba 91 godinu. to bilo pre jedno 10 god. i uglavnom dosao lekar, kako to vec ide ne znam sad detalje, konstatovao smrt, uzeli ljudi parcelu na groblju, obukli babu, sanduk, sve po propisu. i uglavnom skupilo se selo, to sutradan, sahrana da se obavi, cita pop svoje, vec da idu na groblje znaci, to je tipa 500metara od kuce. spremili se da zatvore sanduk, kad baba ustala. toliko je falilo da je zivu sahrane.

ali telo se ohladi ili? kako promakne disanje, kako se mozdane celije odrze bez kiseonika?

u komsiluku kod mog dede, umrla neka baba 91 godinu. to bilo pre jedno 10 god. i uglavnom dosao lekar, kako to vec ide ne znam sad detalje, konstatovao smrt, uzeli ljudi parcelu na groblju, obukli babu, sanduk, sve po propisu. i uglavnom skupilo se selo, to sutradan, sahrana da se obavi, cita pop svoje, vec da idu na groblje znaci, to je tipa 500metara od kuce. spremili se da zatvore sanduk, kad baba ustala. toliko je falilo da je zivu sahrane.

ima i jedna jos gora prica amabasador mi prico kad su saranili sa mobilnim nekog dedu bas iz tog razloga a ovaj se javlja sinu posle sarane i qara ga u mozak sto ovo a sto ono i prica kako je na nebu a ustvari unuk uzo karticu i pomero caletu dupe...ma uzas...:lol:

ae posto je kafana kazi kakav to imam? :)

ne znam kakav imaš, a stav o ženi...mudruješ i izazivaš sve žene i to je dobra formula da se zalepe, jer vole mudrosere
a ti nisi čovek koji će da voli ženu zbog njene prirode (i društva) već si prof fizike i uvek padaju na osnovnom ispitu (da ne kažem ponavljaju):)

nisam ja baja ko ti da im obecavam seks :hahaha:

- - - - - - - - - -

prva ti verujes...a ti nis nezrelo dete i cesto ostanes u nedoumici oko moje prave prirode...a od nedoumice do interesovanja znas kolko je malo potrebno :)

ne verujem ja nikome, na žalost....samo je simpatičan taj razdragani dečak koji sakuplja markice...ali samo one retke :)

Једноставно, потенцијали у ћелијама буду толико ниски да не може да их региструје ни један уређај- ни ЕКГ, ни ЕЕГ, ништа али довољни да човек преживи одређено време ~ 48 сати.
Спусти се и температура тела. :)

ima i jedna jos gora prica amabasador mi prico kad su saranili sa mobilnim dedu bas iz tog razloga a ovaj se javlja sinu posle sarane i qara ga u mozak sto ovo a sto ono i prica kako je na nebu a ustvari unuk uzo karticu i pomero caletu dupe...ma uzas...:lol:

:hahaha:

pa jel ga otkopao?

inace sale sa mrtvima su mnogima prakticno obicaj...ali ne posle sahrane....samo tu noc, kada se sahranjuju. odu ljudi na tavan pa lupaju...a ovi sto sede dole useru se :lol:

ne znam kakav imaš, a stav o ženi...mudruješ i izazivaš sve žene i to je dobra formula da se zalepe, jer vole mudrosere
a ti nisi čovek koji će da voli ženu zbog njene prirode (i društva) već si prof fizike i uvek padaju na osnovnom ispitu (da ne kažem ponavljaju):)

ne verujem ja nikome, na žalost....samo je simpatičan taj razdragani dečak koji sakuplja markice...ali samo one retke :)

ae' odzada posto sam malo i od bosanske krvi: ne verujes ali rascepis deo racionalnog na deo sa dopadanjem i onime sto nikad ranije nisi... a to je zivi pesak u kome sam ja ko gmizavac :)

a sto se tice zene...jok... zena koja je na istim podsvesnim talasima ko ja.... moze spolja da ima iste manifestacije ali nije to to.... da bi zavirio u id moras da si karmichan a i ona mora biti karmicharka :lol:

:hahaha:

pa jel ga otkopao?

inace sale sa mrtvima su mnogima prakticno obicaj...ali ne posle sahrane....samo tu noc, kada se sahranjuju. odu ljudi na tavan pa lupaju...a ovi sto sede dole useru se :lol:

zvao muriju coevk umalo nije umro...i murija provalila unuka... sta mu je cale posle radio mogu da pretpostavim a covek bio jako religiozan... pa posle kazu nisu deca sadisti :lol:

- - - - - - - - - -

Maki ima 100 godina? Ne verujem.

aj mala sad mi pusti stap dosta si se sa njim igrala :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back