SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta je, Maki, šta se na mene brecaš? Milica i Rifke ti odmerili, a ja nevera.

kolko znam mica me nikad nije tako merkala a kako bi me rifke merko, nek se prvo obrati palmi ako mu nesto nije jasno :lol:

- - - - - - - - - -

jel tako kad u briselu opale zausku pa se po dva smeju :hahaha:

u srbiji je vako :lol: :lol: :lol:

a ti pogodi koji je treci :rotf:

Марлоне зашто лепо не кажеш људима да ти је 38 година и чича мича и готова прича, а не да овде сви редом нагађају.
Сад извини што сам те одала, али неиздрживо је постало. :mrgreen:

Марлоне зашто лепо не кажеш људима да ти је 38 година и чича мича и готова прича, а не да овде сви редом нагађају.

tako mlada a nije izdrzljiva :lol:

za ove peMzose odavde koji bi da obaraju mlade mace savet...u veterinarskoj apoteci kupite za bika vijagru ne zove se tako ali to... :lol: posle samo liza nece vam pasti 10 dana. sve preko liza vodi u lazu jer ima da vam ga obaraju elektro shokovima.

Maki ima 100 godina? Ne verujem.

Ja 100 on 50. :hvala:

- - - - - - - - - -

A meni onda uvališ 112. :sad2:

- - - - - - - - - -

e da vas ne svadjam sa rifom, kaze mi rif danas kako ti I moj ilke imate zajedno oko 150 godina :sad2:

Uzimajući u obzir statističku grešku u pravu je. :ok:

samo trcanje, ili si radio i neke vezbe?

ako je samo trcanje, nista ne diraj. ako si radio vezbe, narocito cucnjeve, cepi andol, da te ne uhvati upala. ako imas vise od 75-80kg, mozes i dva. pa ujutru jos jedan.

Ma vodio sina na trening fudbala, pa se zaigrao sa nekim klincima... bilo je sprinteva i jakih šuteva... dobio sam u posljednjih mjesec dana sigurno 5-6 kg tako da sad imam oko 90kg, možda i preko...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back