Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.630
ne znam Sofy, mislim da sam negde čula 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je, Maki, šta se na mene brecaš? Milica i Rifke ti odmerili, a ja nevera.

Марлоне зашто лепо не кажеш људима да ти је 38 година и чича мича и готова прича, а не да овде сви редом нагађају.
Сад извини што сам те одала, али неиздрживо је постало.![]()

posle samo liza nece vam pasti 10 dana. sve preko liza vodi u lazu jer ima da vam ga obaraju elektro shokovima.

Maki ima 100 godina? Ne verujem.

Марлоне зашто лепо не кажеш људима да ти је 38 година и чича мича и готова прича, а не да овде сви редом нагађају.
Сад извини што сам те одала, али неиздрживо је постало.![]()

e da vas ne svadjam sa rifom, kaze mi rif danas kako ti I moj ilke imate zajedno oko 150 godina![]()

Па то вас двојица братски договорите.
A meni onda uvališ 112.
- - - - - - - - - -

Ja 100 on 50.
A meni onda uvališ 112.![]()
Ma, nemaš Ilke, ti si mladić. Ko te je slagao?
Vi'š ti ove današnje mlade. Ni starac Fočo nije imao toliko.
Moja hanuma ima 30. Otkud bih ja imao 100? 
Šta ima ljudi... evo mi došli sa treninga... ja noge ne osjećam...

Šta ima ljudi... evo mi došli sa treninga... ja noge ne osjećam...
Ja se povredio. Igrali basket ona i ja i pri stanju 2:0 za mene desi se povreda i morao sam da tražim medicinski tajmaut na neodredjeno vreme.![]()
Nije mi za mene nego će navijači da mi se sekiraju. Još neznam karakter povrede kuka.![]()

samo trcanje, ili si radio i neke vezbe?
ako je samo trcanje, nista ne diraj. ako si radio vezbe, narocito cucnjeve, cepi andol, da te ne uhvati upala. ako imas vise od 75-80kg, mozes i dva. pa ujutru jos jedan.
'oće to u tvojim godinama...![]()

Ma vodio sina na trening fudbala, pa se zaigrao sa nekim klincima... bilo je sprinteva i jakih šuteva... dobio sam u posljednjih mjesec dana sigurno 5-6 kg tako da sad imam oko 90kg, možda i preko...
Znam. Ja njoj lepo kažem nemo´ se igraš smene a ona ´oće pa ´oće. E sad će morati ona gore a ja dole.![]()
,,,ne verujem ja nikome, na žalost....samo je simpatičan taj razdragani dečak koji sakuplja markice...ali samo one retke![]()