Tenkre
Buduća legenda
- Poruka
- 25.345
Izvinjavam se, ali morao sam... bilo jače od mene.
![]()

Šteta,ne mogu da dam repku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()

Šteta,ne mogu da dam repku

budi empatican coek pa daj autobusu![]()
Već je pola forumaša stavio na "ignore".Hoće da uživa u monolozima kao njegov gazda Vu...

budi spokojan.
Rano mi je da se upokojim...
da se ne ponavljam - nadji unutrasnji mir
![]()

Drago PILSEL: Tad je došao i moj brat iz Argentine. Onda su počeli balvani u kolovozu 1990. godine. Za Uskrs 1991. pucnjava na Plitvicama. Moj brat je u to vrijeme prišao Zboru narodne garde, borio se i poginuo, odnosno nestao 23. listopada 1991. u razmjeni vatre sa patrolnim čamcem Jugoslovenske ratne mornarice. To se desilo kod otoka Šipana, između Pelješca i Dubrovnika. Ja sam dobio vijest par dana kasnije, javio se biskupu i rekao – doviđenja. Čitava ta 1991. bila je za mene jako teška, osjećao sam se nekako krivim što mi je brat, 23-godišnjak, u ratu i što će možda nastradati. I kad se to dogodilo nisam mogao izdržati taj pritisak, napustio sam svećenički poziv i javio se toj istoj jedinici, 4. brigadi sa sjedištem u Splitu.
----------------------------------------------------------------------------------
dva brata argentinca u zengama 1991
toliko o tome da argentinci nisu ubijali srbe
jel si ozdo il' kad si ozgo?![]()

da se ne ponavljam - nadji unutrasnji mir

N'ume , k'o da je pa ta filozofija za svakoga...ako te neko dira viči , samo ću da skoknem na okasneli ručak, a kad sam već tu, čemu se ovi smeju bože sačuvaj...ni vidlo duhovitosti
ev repa
lako je tebi da se zajébavas, ja patim zbog busa![]()

pa i ja patim vis da nece sa mnom da prozbori vise ni rec vec fali nekog marlona da je bio gdin![]()

N'ume , k'o da je pa ta filozofija za svakoga...ako te neko dira viči , samo ću da skoknem na okasneli ručak, a kad sam već tu, čemu se ovi smeju bože sačuvaj...ni vidlo duhovitosti
ev repa
evo i kod mene se postavlja rucak, ja sam kuvao brzu riblju corbu, ima jos svasta
ja sam okidac sudbine koji svojim recima ostavlja pustos iza sebe... al to se na vas sns-ovce ne odnosi posto je vi vec na tom mestu imate![]()

Tako je, Maki![]()