svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Ko je rek'o da ste gnjide? Ja jedino ako sam p'jan nešto kucko...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Uh Verti, ništa nisi naučio.
Kakav crni pšost kao kod muslimana, ni nalik. Radovno se posti sredom i petkom (ima izuzetaka, ali je najvećim delom tako) i ima nekiloko velikih postova (4 velika) kad se posti preko mesec dana, svaki dan. I ne posti se samo bez mesa, već za svaki dan imaš određeno da li je post na vodi, ulju, riba... opet nejčešće, ejr i tu ima izuzetaka.
A suština je upravo da se u svemu posti, ne samo u jelu. Evo, lab, recimo, neće za vreme velikog posta ni u kafanu i ja to iskreno poštujem. Ja ne radim to, ne idem toliko daleko, ali zaista kod njega to cenim. Po meni nije greh ako odem u kafanu tih dana i popijem kafu ili sok. Pijem ih i kod kuće, pa nije greh.
A opet, pored svega ovoga, i u postu treba umeren, jer kako reče jedan dobar sveštenik: nije cilj nekome staviti 100 kila na leđa, pa da on padne posle par metara, već neka nosi onoliko koliko može. To znači da može i post malo da se ublaži, naročito kod bolesnika.
Nije seks ono što nas pokreće, jeste bitan, ali daleko od najbitnijeg. Još si mlad, videćeš vremenom. Po napisanom, ti imaš malo manje od 30 godina, jel' tako?
Nema to dodirnih tačaka, pazi, pravoslalje nema puno dodira ni sa rimokatolicima, oni su sve izmenili i prilagodili saveremenom životu. To ne znači da među njima nema iskrenih vernika, ovo se odnosi na samu njihvou Crkvu. I naša Crkva danas ima puno problema, ali su drugačije prirode i nastali su kao težnja da se SPC unizi u vreme SFRJ.
Ni jedan ekstrmizam nije dobar, u svemu treba biti umeren.

Izbosne sam je jbg...![]()

Nema to dodirnih tačaka, pazi, pravoslalje nema puno dodira ni sa rimokatolicima, oni su sve izmenili i prilagodili saveremenom životu. To ne znači da među njima nema iskrenih vernika, ovo se odnosi na samu njihvou Crkvu. I naša Crkva danas ima puno problema, ali su drugačije prirode i nastali su kao težnja da se SPC unizi u vreme SFRJ.
Ni jedan ekstrmizam nije dobar, u svemu treba biti umeren.

Tako je Refke, svi su losi, samo je pravoslavlje zakon.![]()
este, sad ljubafiiii..a vamo me držiš za čobanku No1..pa sve trešti

mico-/ha/ubico!este, sad ljubafiiii..a vamo me držiš za čobanku No1..pa sve trešti
![]()
![]()

a daxt isto podrzava Izraelce u ovom ratu
- - - - - - - - - -
kad prodje rat vraticu moj avatar
Jel' i u ovom ratu šalju poruke deci Palestine na raketama i granatama?

Jel' i u ovom ratu šalju poruke deci Palestine na raketama i granatama?