SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta? Nacisti pobedili?...Hebesh sveCki poredak..sve je to namestaljka :mrgreen:

danas i ovi truli 'olanjdezi da se palsiraju..pa ondaK kom opanci - .com hitler

Holanđani nikad Njemačku nisu pobijedili ni u čemu...

- - - - - - - - - -

Možda u odbojci nekad prije 15 godina...

- - - - - - - - - -

Zato ja navijam za gaučose... oni imaju isti mentalitet kao mi Srbalji...

rusija-1.jpg

Руски посланик Роман Хуђаков сматра скандалозним да се на новчаници од 100 рубаља, на којој је репродукован симбол московског Бољшој театра, види Аполонов полни орган...

Јууу... :mrgreen:

Holanđani nikad Njemačku nisu pobijedili ni u čemu...

- - - - - - - - - -

Možda u odbojci nekad prije 15 godina...

- - - - - - - - - -

Zato ja navijam za gaučose... oni imaju isti mentalitet kao mi Srbalji...

Argentina ima bolju ekipu od Holandije. U sustini, Spanci su trebali da se prosetaju kroz ovo prvenstvo, samo sto su debili, i smorili se da igraju, motiv nula.

- - - - - - - - - -

Sta? Nacisti pobedili?...Hebesh sveCki poredak..sve je to namestaljka :mrgreen:

danas i ovi truli 'olanjdezi da se palsiraju..pa ondaK kom opanci - .com hitler

Brazilsko drustvo je ocaj ocaja, i skroz zasluzuju jedno ovakvo ribanje.

Argentina ima bolju ekipu od Holandije. U sustini, Spanci su trebali da se prosetaju kroz ovo prvenstvo, samo sto su debili, i smorili se da igraju, motiv nula.

- - - - - - - - - -

Brazilsko drustvo je ocaj ocaja, i skroz zasluzuju jedno ovakvo ribanje.
Holandija ima Robena i Van Persija koji su klasa i Kujta i Snajdera koji su odlični, mada im forma opada u posljednjih godinu-dvije... tu je još i de Jong koji je dobar... sve u svemu imaju navalu odličnu, možda i najbolju, ali odbrana im je ispod prosjeka, posebno su im bekovi tanki i klupa im je kratka...

Di Marija je bio glavni igrač Argentine u dosadašnjim utakmicama... Aguero je isto povrijeđen... ne znam šta je sa njima dvojicom, hoće li igrati? Ako ne igraju njih dvojica Argentina uopšte nije favorit...

Holandija ima Robena i Van Persija koji su klasa i Kujta i Snajdera koji su odlični, mada im forma opada u posljednjih godinu-dvije... tu je još i de Jong koji je dobar... sve u svemu imaju navalu odličnu, možda i najbolju, ali odbrana im je ispod prosjeka, posebno su im bekovi tanki i klupa im je kratka...

Di Marija je bio glavni igrač Argentine u dosadašnjim utakmicama... Aguero je isto povrijeđen... ne znam šta je sa njima dvojicom, hoće li igrati? Ako ne igraju njih dvojica Argentina uopšte nije favorit...

Aguero ce verovatno da igra. Van Persi igra ispod svog nivoa, jer je bio povredjen cele sezone, i Roben ne moze sve sam.

- - - - - - - - - -

Kami, kako si se izjasnio na popisu, je li kao Šop, Torlak ili kao Šiptar?

Upisan sam kao Srbin pravoslavac, u pm.

- - - - - - - - - -

Pa to sam i ja napisao, ne kopiraj me sad.

Pa namerno sam to napisao da mozes da provalis foru u stilu 'Kami je Tuta Bugarin' :whistling:

Imam ja dva poznanika iz jednog sela tu blizu mene... majka im je Hrvatica porijeklom... međutim skoro 40 godina živi tu među Srbima, slavi slavu, mislim da je čak i krštena i vjenčana u pravoslavnoj crkvi, priča čisto srpski itd... i došao popisivač kod njih, sjede otac, majka i njih dvojica... došao red na pitanje o nacionalnosti, otac kaže Srbin i čeka šta će majka reći... ona k'o iz topa reče Hrvatica... skoči tu otac, poče da je ubjeđuje, kakva Hrvatica, da li si ti normalna tamo-vamo... ona ne odustaje, kaže ja sam Hrvatica i gotovo... kad dođe red na jednog sina, kaže i on Hrvat :eek: skočiše i otac i brat... ma jesi normalan, zahebavaće nas u selu, šta je tebi?! Kaže on, ja se izjašnjavam k'o Hrvat i gotovo...

Elem, proširilo se to, sad ga zovu ustaša i brat ga tako zove :)

barDan srbadijo! :) :heart:

lepi Reff, Rorka-djevojka, svaroshche i toota bugarin, ovaj Kamilica :cmok: :)

rorkili...ti si nash shpijun tamo daleko gde hitja roblje tka :) morash nas informirati o novom poretq...tis nasha, bwe....ipak ( mada te refke neda ni za kosu ni za lishtje...nikome :( )..:) :cmok2:

Rorkić, morao sam tamo ono da napišem, ebga... :mrgreen:

:cmok:

- - - - - - - - - -

barDan srbadijo! :) :heart:

lepi Reff, Rorka-djevojka, svaroshche i toota bugarin, ovaj Kamilica :cmok: :)

rorkili...ti si nash shpijun tamo daleko gde hitja roblje tka :) morash nas informirati o novom poretq...tis nasha, bwe....ipak ( mada te refke neda ni za kosu ni za lishtje...nikome :( )..:) :cmok2:

Zdravo Tolka, aj' sad sve ovo, al' na srpskom, da razumemo. :lol:

Imam ja dva poznanika iz jednog sela tu blizu mene... majka im je Hrvatica porijeklom... međutim skoro 40 godina živi tu među Srbima, slavi slavu, mislim da je čak i krštena i vjenčana u pravoslavnoj crkvi, priča čisto srpski itd... i došao popisivač kod njih, sjede otac, majka i njih dvojica... došao red na pitanje o nacionalnosti, otac kaže Srbin i čeka šta će majka reći... ona k'o iz topa reče Hrvatica... skoči tu otac, poče da je ubjeđuje, kakva Hrvatica, da li si ti normalna tamo-vamo... ona ne odustaje, kaže ja sam Hrvatica i gotovo... kad dođe red na jednog sina, kaže i on Hrvat :eek: skočiše i otac i brat... ma jesi normalan, zahebavaće nas u selu, šta je tebi?! Kaže on, ja se izjašnjavam k'o Hrvat i gotovo...

Elem, proširilo se to, sad ga zovu ustaša i brat ga tako zove :)

Православна Хрватица, што се љуте на њу?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back