SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kami, po tvom pisanju bi se dalo zaključiti da si ti gej narkoman, zavisan od kocke i energetskih pića, pogrešno usmeren od strane šatro liberala i zbunjen delovanjem nekih NVO. Ali ne daj se, znamo mi da nije tako. Skoro pa da nisi gej. :cmok:

Kami, po tvom pisanju bi se dalo zaključiti da si ti gej narkoman, zavisan od kocke i energetskih pića, pogrešno usmeren od strane šatro liberala i zbunjen delovanjem nekih NVO. Ali ne daj se, znamo mi da nije tako. Skoro pa da nisi gej. :cmok:

Kami se loži na milferke... sviđala mu se malo i ona Slađa Nišlijka iz DS-a, ali kad je tresnula na leđa od tad je nešto kvrcnulo u mozgu i sad je za stranku Rize Haljimija... :)

Sigurno da ga potrese. To je sama po sebi vrlo stresna profesija. Umiruci pacijenti su svakodnevna pojava.
Ali bih volela da verujem da su potpuno neutralni, i da ih zanima samo dobrobit pacijenta koji im se nadje na stolu. Bez ikakvih kalkulacija.
Jer, kad jednom sebi da ulogu Boga, ko zna dokle ce otici sledeci put i po kojim kriterijumima.
Nezgodna tema, svakako.

- - - - - - - - - -

Ja vecinu smatram nezainteresovanim, samim tim i neodgovornim.

Па то - узрок и последица. Сад замисли да тај незаинтересовани мора да бира. .. :sad2:

Плус - у свађи са оцем и са целим светом :mrgreen: Признај Ками. :lol:

- - - - - - - - - -

Jeste, jos sam i Siptar, i jako mi je mali.:think:

:lol: :lol:

nema mi ovo logike... u socijalizmu i našem sui generis samoupravnom sistemu su razlike mnogo manje nego na zapadu... kod nas nije ni postojala razlika između srednje niže i više klase (u koju na zapadu po pravilu spadaju ljekari)...

Ima logike, zato kada je otvorena mogucnost da postoje razlike, sve je ono nagomilano isplivalo. Pretarani strah za materijalnu sigurnost, koji je jedan od osnovnih okidaca za malogradjanstinu, je najveci u drustvima poput istocno-evropskog i daleko-azijskog, tj. u onim drustvima koja su krenula ka zapadnim vrednostima skoro pa odjednom. To su drustva koja su prihvatila formalne zapadne vrednosti, ali sustinske im malo teze idu, i potpuno su u nesposobnosti da razumeju ljudsku dusu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back