milica cobanica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nisu bre, samo iskompleksirani![]()

Е, видим данас у продавници здраве 'ране онај Зеолит. Јел то нека превара? Купио сам ал не смем да пијем.![]()

Је л’ неко примећује Рефа?![]()

pitas pogresnu osobu. ja to nit kupujem, nit pijem, nit znam sta je to. vise volim coca-colu![]()
pivo, vino , rakija.kakav zeolit i te gluposti..reci mu mico

pitas pogresnu osobu. ja to nit kupujem, nit pijem, nit znam sta je to. vise volim coca-colu![]()
Напричало ми пар људи свашта и ја купим али ми гадно изгледа. Ко неко блато сушено. Не знам на коме да пробам. 
Е, видим данас у продавници здраве 'ране онај Зеолит. Јел то нека превара? Купио сам ал не смем да пијем.![]()
Какво питање
Па ја, наравно.
Рифкица
![]()

Напричало ми пар људи свашта и ја купим али ми гадно изгледа. Ко неко блато сушено. Не знам на коме да пробам.
![]()

Dobro a cemu to sluzi....Ako je domaći zeolit to je onda druga pjesma![]()
![]()

Ako je domaći zeolit to je onda druga pjesma![]()
Dobro a cemu to sluzi....
Blato? Taj za ljudsku upotrebu bi trebao da je kao prah. To je mineral samleven u prah, koji ti pokupi sva sra*a iz stomaka.
ja koristim onaj iz eu, 'el se to važi?
dobar je zeolit..izlučuje toksine, jača imunitet, snižava krvni pritisak, šećer, holesterol..
a ti ko mlad majmun, sve da kupis sve da probas. eno testiraj na rifetu, on ionako svetli u mraku![]()

Dobro a cemu to sluzi....
Samo kad sam u blizini blajhanih ciganštura od pored vodovoda.![]()

Blato? Taj za ljudsku upotrebu bi trebao da je kao prah. To je mineral samleven u prah, koji ti pokupi sva sra*a iz stomaka.
a ti ko mlad majmun, sve da kupis sve da probas. eno testiraj na rifetu, on ionako svetli u mraku![]()
Сви причају до јаја а никог не знам да пије па сам обазрив.opet si se vucao sa ganferkama? ccccc![]()

Prah i jeste, nego boja zemlje, blata. 100gr teglica, kafena kašičica se razmuti, domaći. Klinoptilolit.
Да.Сви причају до јаја а никог не знам да пије па сам обазрив.

Да.Сви причају до јаја а никог не знам да пије па сам обазрив.
Рифкице, је л' ми навијамо за Рад?N
Pusti ove ljubomorne nosioce štafete, Jugoslavene.![]()