SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i mislim da ima jedan u zemunu, u glavnoj ulici na fasadi neke zgrade. tu neke oko robne kuce, sad nisam sigurna.

Vestice jedna...pogodila si..

Na uglu glavne i dubrovačke ona zgrada. Tamo preko puta mek donaldsa, gde se oni taksisti okupljaju. Preko je dm i ona knjizara laguna...
Ovo i je rekao Monarh..Znaci ima dva za sada..Da li ima i treci ?..

kuca-sa-suncanim-satom-1.jpg

:lol:

Сунчи, ретко идем 'у град' откад се све променило. Неки дан нисам могла да се сетим где је Лондон, а то ми је био први пут после х година да препешачим деоницу од Београђанке до Лондона. Да не причам да се сваки пут поново изненадим кад једном годишње набасам на исту промену. Ето, сад се сетих биоскопа Балкан, мислим да и у Кафани бар једном годишње изненађено прокоментаришем како је проп'о. :lol:

Mene on, bioskop 20.Okrobar i restoran Grčka kraljica asociraju na horor film :sad2:

Poslednja izmena:
Vestice jedna...pogodila si..

Na uglu glavne i dubrovačke ona zgrada. Tamo preko puta mek donaldsa, gde se oni taksisti okupljaju. Preko je dm i ona knjizara laguna...
Ovo i je rekao Monarh..Znaci ima dva za sada..Da li ima i treci ?..
kuca-sa-suncanim-satom-1.jpg

ma ja sam zaljubljena u zemunske ulice. nekada sam satima setala, fotkala fasade i razmisljala ko je sve tuda kako i zasto prolazio. ulazila u dvorista, virila kroz kapije. znam da sam ga tamo videla, kao i gomilu drugih zanimljivih stvari, masonskih simbola, istorije.
mislim da ima neki u centru grada isto na fasadi. :)

Mene on, bioskop 20.Okrobar i restoran Grčka kraljica asociraju na horor film :sad2:

И мене...посебно својим садашњим изгледом.

Мени је чудно да нико неће да узме простор ''Грчке краљице'' да направи неки добар ресторан или посластичарницу што је некад и била ГК.

ma ja sam zaljubljena u zemunske ulice. nekada sam satima setala, fotkala fasade i razmisljala ko je sve tuda kako i zasto prolazio. ulazila u dvorista, virila kroz kapije. znam da sam ga tamo videla, kao i gomilu drugih zanimljivih stvari, masonskih simbola, istorije.
mislim da ima neki u centru grada isto na fasadi. :)
И ја.:)

Јако леп градић.
Баш ми је у срцу.
Некако имам утисак да ћу тамо живети, пре или касније.

nina mislim da je muzej grada beograda, isto na fasadi suncani sat. vidi na guglu ima li slika :)

- - - - - - - - - -

И мене...посебно својим садашњим изгледом.

Мени је чудно да нико неће да узме простор ''Грчке краљице'' да направи неки добар ресторан или посластичарницу што је некад и била ГК.

nikako. vidi sta su uradili ruskom caru. najlepsa basta beograda sad je furnir i plastika. :dash:

А онај биоскоп Јадран? Шта је сад ту?

А онај у Безистану, како се звао?

20. октобар - знам да сам била бар хиљаду пута, али не могу да призовем слику где је тачно... из Балканске ми једина јасна слика (тренутно) оне зграде где је био Крсманац (хор).

20. октобар - знам да сам била бар хиљаду пута, али не могу да призовем слику где је тачно... из Балканске ми једина јасна слика (тренутно) оне зграде где је био Крсманац (хор).

Kozara je u bezistanu. Ne znam kad si zadnji put prošla onuda ali onaj deo gde se ulazi izgleda kao da je iz horor filma

Poslednja izmena:
a ovo je meni jedna od najsimpaticnijih stvari u beogradu :lol:

350px-Tabla_Nu%C5%A1i%C4%87u.JPG

- - - - - - - - - -

najn, jadran je na trgu republike :lol: si ti bre ikad isla u bioskop :lol:

Јел' још постоји?

За Грчку краљицу сам сигурна да се другачије звала осамдесетих, можда Плави Јадран? То име ми у глави тренутно.

u bezistanu je kozara, moj omiljeni. uvek smo isli u kozaru.
za jadran ne znam, cini mi se da sam skoro citala za 20 oktobar, nesto oko vlasnika, neke zajébancije. sve to ne radi. balkan propao nacisto. zatvorili ih ovi sinepleksi, gde je stvarno x puta bolje i udobnije.

- - - - - - - - - -

Јел' још постоји?

За Грчку краљицу сам сигурна да се другачије звала осамдесетих, можда Плави Јадран? То име ми у глави тренутно.

mislim da grcka kraljica nikad nije menjala ime.

Јел' још постоји?

Посластичарница Јадран или ГК?

Постоји Јадран, он је на тргу, али је применовано место.
Вероватно други газда.

u bezistanu je kozara, moj omiljeni. uvek smo isli u kozaru.
za jadran ne znam, cini mi se da sam skoro citala za 20 oktobar, nesto oko vlasnika, neke zajébancije. sve to ne radi. balkan propao nacisto. zatvorili ih ovi sinepleksi, gde je stvarno x puta bolje i udobnije.

- - - - - - - - - -

mislim da grcka kraljica nikad nije menjala ime.

Никад нисам била у синеплексу. Мислим да их подсвесно намерно бојкотујем због тога што су тако бездушно позатварали биоскопе моје младости. :)

И у Земуну је био један, сад се сетих, али не могу да се сетим како се звао.

Посластичарница Јадран или ГК?

Постоји Јадран, он је на тргу, али је применовано место.
Вероватно други газда.

Не посластичарница, него биоскоп. :)

Био је још један биоскоп у близини оне турске посластичарнице, ни њега не могу да се сетим како се звао. :(

Јел' још постоји?

Verovatno su i Jadran preimenovali kao i Ruski car i pretvorili u neki fensi kafić :roll:

Не посластичарница, него биоскоп.
smile1.gif

Био је још један биоскоп у близини оне турске посластичарнице, ни њега не могу да се сетим како се звао.
sad.gif
Pa Jadran je na trgu. pored pozorišta B.Buha (dal ono postoji? tj. radi :think:)
Na Terazijama je bio i bioskop Zvezda. I on je u katastrofalnom stanju

Poslednja izmena:
Никад нисам била у синеплексу. Мислим да их подсвесно намерно бојкотујем због тога што су тако бездушно позатварали биоскопе моје младости. :)

И у Земуну је био један, сад се сетих, али не могу да се сетим како се звао.

u glavnoj, bioskop central. sad tu prodaju neko smece od robe i kojecega...

- - - - - - - - - -

Не посластичарница, него биоскоп. :)

Био је још један биоскоп у близини оне турске посластичарнице, ни њега не могу да се сетим како се звао. :(

balkan mozda?

- - - - - - - - - -

zene odoh da spavam. pre toga, rifetu je omiljeni bioskop bio partizan :mrgreen:

- - - - - - - - - -

balkan mozda?

- - - - - - - - - -

zene odoh da spavam. pre toga, rifetu je omiljeni bioskop bio partizan :mrgreen:

Не, брате сестро, Балкан је с ове друге стане, преко пута Аерофлота, кога, такође више нема. Поред је била пекара Чарли, ту смо, из Прве економске увек долазили на доручак. :lol:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

balkan mozda?

- - - - - - - - - -

И Славија.:per: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back