SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ukapirao sam Sofi mi je vec nagovestila o cemu se tu zapravo radi :lol:

KZ prepoznaje prinudu i pretnju ili sa njima izjednačen čin i ne pravi polnu razliku. Jedina razlika u zakonu se odnosi na decu i nemoćna lica.

Slučajevi silovanja od strane žena nisu zabeleženi u sudskoj praksi jer nisu ni procesuirani. Dakle, muškarci nisu prijavljivali da su silovani.

Pravnici nisu ni glupi ni neobrazovani, pa im je tako poznato da erekcija može da nastane usled straha i u sudskoj prksi (ne kod nas) su zabeleženi takvi slučajevi silovanja.
Primer koji Kami navodi je sodomizovanje, a ne klasično silovanje.

pingvin, po ovom kišnom vremenu, četnici stvarno ne prijaju...:sad2:

Ti se drž' partizana, onda. :sad2:

- - - - - - - - - -

a u glavnoj muskoj ulozi je ?

:lol:

nema sada vremena za fimovanje

jos malo pocinje tekma

Gde se sećam, mator je film i to još Švedski. Mislim da je priča počela kako je on nju silovao, pa je ona smislila plan kako da mu se osveti. Znam da je završio vezan na krevetu. Ozbiljan triler sa malo dubljom pričom.

Ne moze muskarcu na silu da se digne, naravno, ali to nije silovanje muskarca.

Kada zena siluje muskarca, to znaci da mu je npr. nabila na silu dildo u dupe. Posto su nasi pravnici glupi i ograniceni ljudi koji veze nemaju sa realnim zivotom, oni nisu mogli da zamisle tu situaciju, pa je silovanje bilo strogo definisano kao krivicno delo gde su samo zene zrtve, a samo muskarci pocinioci.

Pa onda zena koja tako siluje muskarca krivicno gonjena po nekom drugom krivicnom delu koje im 3 puta manju zatvorsku kaznu.

Jednostavno, Srbi su mnogo glupi i ograniceni.

:rotf:
i onda kažu nije genije ..ta idi..:zcepanje:

Нису се утроњали него чамуге играју своју игру.

Imaju jednog koji je manje garav od ostalih, skoro da je belac. Na ovak'e se kamičak loži. :per:

- - - - - - - - - -

Имам утисак да се чак и публика утроњала... :lol: нешто су ми тихи.

Ајмо наши!! :klap:

Šta ajmo naši? Ne vredi, hajde nek' urade doping test ovim garaganima ako smeju? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back