SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ipak, taj omaz Teksakom masakru motornom testerom (onaj iz 74, ne onaj sa guzom Dzesike Bil) mozemo nazvati momentom cistog genija. Ta dva filma su zapravo identicna po tonu- veoma mracne komedije koje su gledaoci greskom svrstali u horor. Karpenter mi je otvorio oci po tom pitanju.

Јесте, јесте...врло је смешан филм. :lol:

Носфи нам се најео бунике. :mrgreen::heart:

Sunči, ebga, lab nije puno omašio kad ti je ono napisao. Mislim da nema potrebe da iznosiš svoja mišljenja, jer nemaš uvid u bilo šta van ove kafane. To što tebe nerviraju naša zezanja o gejevima, imaš mogućnost ignore, koju čestu koristiš, time si se hvalila. Ja sam i Aurori pisao da su onim svađama (koje su bile kažnjavane zbog intenziteta) da smaraju više čak i od laba i mene... ako kapiraš zezanje. Suština, da ne smaram - ne sviđa ti se nešto, zaobiđeš. Ti svaki put nešto napišeše, dodaš, a ne sećam se da je prema tebi iko bio zlonameran i bilo šta loše pisao. Nemaš kristalnu kuglu i ne znaš šta se dešava van ove kafane, tako da je bolje da kuliraš. ;)

Sustina je da TI (da ti, ne ja) ne smaras... Nikako! Sa 40000 postova +. 39000 u kafani. :smeker:

Cisto zezanje! :whistling:

_nobody_

Takav umetnik umire u meni. - Neron

storymaker-nero-palace-rome-archaeology-slide-show-1104151-515x388.jpg

Neron je imao tu nesreću da se posvađa sa Senatom i zato je predstavljen tako kako je predstavljen... mit je da je on zapalio Rim.

Ne bih baš rekao... hrišćani su bili slabi za vrijeme Nerona... i ti progoni hrišćana se preuveličavaju...

Pa mit je nesto sto nastaje u vremenima posle, a ne dok to traje. U vremenima posle, vekovima, hriscani su budzili tu glupost oko toga da je Neron spalio Rim.

- - - - - - - - - -

Kami, umjesto što gubimo vrijeme na forumu, 'ajmo smišljati ideje za biznis...

Ima li na Ekonomiji neka tema gdje se o tome priča?

Nemam pojma, mozda ima...

Mogli bismo neki biznis, samo ne znam sta :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back