SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dzabe, ja ne vidim nista u pp-u...

zato sto kod mene ne postoji opcija za slanje fotki iz ordnera vec samo URL...
fotke sa pisija mogu da postavljam samo javno...

ovo izlazi kad hocu da posaljem nesto preko pp-a...

Pogledajte prilog 337418

dok mi je javno na forumu to moguce...

image.jpg

ooo, papucarcicu...:zcepanje:

Da znaš kakva je... beze kora, pečena (sušena) preko sat vremena, sa seckanim lešnicima, pa sloj kinderlade, vanila fil sa čokoladnim bananicama, plazma u mleku i na kraju vanila puding sa topljenom čokoladaom. Sutra preko toga vanil krem šlag, mmmmm Da probaš olizala bi i svoje i moje prste.

- - - - - - - - - -

drzi se ti kinder torti, sataras je umetnost...:D

evo ti malo pa vezbaj...kao sto vidis, sve je sa mesom...

http://www.chefkoch.de/rs/s0/.satarasch/Rezepte.html

Kake veze ima satarš sa nemačkom i njihovim receptima? Satarš je Mađarsko jelo od povrća, tupsonko. :rotf:

Da znaš kakva je... beze kora, pečena (sušena) preko sat vremena, sa seckanim lešnicima, pa sloj kinderlade, vanila fil sa čokoladnim bananicama, plazma u mleku i na kraju vanila puding sa topljenom čokoladaom. Sutra preko toga vanil krem šlag, mmmmm Da probaš olizala bi i svoje i moje prste.

- - - - - - - - - -

Kake veze ima satarš sa nemačkom i njihovim receptima? Satarš je Mađarsko jelo od povrća, tupsonko. :rotf:

a kakve veze ima sa srbijom? :think: isto koliko i sa nemackom...

mi idemo u neku medjusmenu. ne znam dal da spremam svecani kasni dorucak ili svecani rani rucak ili svecani kasni rucak :dash:

Bio sam danas do ćelsona, ladno mi je uzeo pogrešnu stvar, pa sad ponovo čekam. :lol: A najbolje je kad je krenuo da mi lista katolog šta sve ima, kad ono u sred kataloga sličice fudnbalera, ali pazi caku - sve rvacki nogometaši! :hahaha: Koji je Četnik rvat.

- - - - - - - - - -

a kakve veze ima sa srbijom? :think: isto koliko i sa nemackom...

Mi ga pravimo po Mađarskom receptu, znaš, ima ovde dosta Mađarona. Nema tu mesa, neštosse zaebala, al' nema veze, ionako nećeš da priznaš.

"Сатараш (мађ. szataras) је јело од поврћа, најчешће парадајза, паприке и црног лука. Реч је дошла из мађарског језика (мађ. szataras)[1]. Такође се зове још и бећарац или бећар-паприкаш."

:whistling:

Bio sam danas do ćelsona, ladno mi je uzeo pogrešnu stvar, pa sad ponovo čekam. :lol: A najbolje je kad je krenuo da mi lista katolog šta sve ima, kad ono u sred kataloga sličice fudnbalera, ali pazi caku - sve rvacki nogometaši! :hahaha: Koji je Četnik rvat.

- - - - - - - - - -

Mi ga pravimo po Mađarskom receptu, znaš, ima ovde dosta Mađarona. Nema tu mesa, neštosse zaebala, al' nema veze, ionako nećeš da priznaš.

"Сатараш (мађ. szataras) је јело од поврћа, најчешће парадајза, паприке и црног лука. Реч је дошла из мађарског језика (мађ. szataras)[1]. Такође се зове још и бећарац или бећар-паприкаш."

ma ludaja. :lol:

- - - - - - - - - -

o ***** te tupavog, i u srbiji se pravi sa mesom...onaj koji ne voli ili je vegetarijanac taj izostavi meso...

http://www.kuhinjica.rs/recepti/glavno-jelo/sataras-sa-piletinom

ja sataras i becarac ne pravim na isti nacin...

Alo... mo'š ti da ga praviš i sa čokoladom, zabole me, sataraš je jelo od povća i ništa više. To kako ga neko lično pravi je njegova stvar. :fdlan:

- - - - - - - - - -

E, ali kad je video šta mu je u katalogu i kako se ispalio... samo me tužno pogledao, mukica naša. :mrgreen:

ja ga cekala dva meseca da mi donese neku saksiju. leto proslo, saksija stigla :lol:

ps sataras je valjda prilog?

Alo... mo'š ti da ga praviš i sa čokoladom, zabole me, sataraš je jelo od povća i ništa više. To kako ga neko lično pravi je njegova stvar. :fdlan:

- - - - - - - - - -

E, ali kad je video šta mu je u katalogu i kako se ispalio... samo me tužno pogledao, mukica naša. :mrgreen:

pa naravno da je od povrca, neces valjda da ga pravis samo sa mesom, bez icega... :huh:
sataras je nista drugo do ratatouille...

ja ga cekala dva meseca da mi donese neku saksiju. leto proslo, saksija stigla :lol:

ps sataras je valjda prilog?

U Nemačkiji je glavno jelo, sas meso. Nekad i čokoladom. :hahaha:

- - - - - - - - - -

pa naravno da je od povrca, neces valjda da ga pravis samo sa mesom, bez icega... :huh:
sataras je nista drugo do ratatouille...

Lakše je da napišeš - dobro, mi ga tako pravimo, ali je sataraš samo povrće, dobro bre, prihvatam. Ali naš poletarac voli da bije glavom uzid, dok nešto ne pukne, zid ili, uglavnom, glava. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back