svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
nek' Rifket ide sa Labom na more...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да направимо од њега како каже..."смрт зарибе"

za pocetak ce biti dovoljno da od njega napravite muskarca. posle cemo, tamo nekad, da pravimo smrt zaribe
 Rifer je nežna dušica, vodimo ga na mali fudbal, pa malo da udara džak, pa na utakmice. Narihtali bi ga samo tako.
 Rifer je nežna dušica, vodimo ga na mali fudbal, pa malo da udara džak, pa na utakmice. Narihtali bi ga samo tako.Ljudi šokirao sam se sad... naletio sam na fejsu na jednu bivšu s kojim sam se zabavljao prije jedno 12-ak godina i pregledao joj slike... ona izgleda k'o baba, a bila je bomba... strašno!

za pocetak ce biti dovoljno da od njega napravite muskarca. posle cemo, tamo nekad, da pravimo smrt zaribe
Ljudi šokirao sam se sad... naletio sam na fejsu na jednu bivšu s kojim sam se zabavljao prije jedno 12-ak godina i pregledao joj slike... ona izgleda k'o baba, a bila je bomba... strašno!
srce sam joj slomio, duša me još boli...propala posle tebe

Aj' nek me Nina napravi muškarcem. Sa ovom dvojicom bi samo u incidente upadalil. kak'i su.
- - - - - - - - - -
Auuuuu, pa kolko imaš godina dedo?

Yes, sacu..nemam druga posla...Aj' nek me Nina napravi muškarcem. Sa ovom dvojicom bi samo u incidente upadalil. kak'i su.
- - - - - - - - - -

Yes, sacu..nemam druga posla...

srce sam joj slomio, duša me još boli...

Џег је успео да истролује све теме на којим се појавио, сад је почео да тролује самог себе, нашао је равноправног противника

vid ga sto se ponadao, on tebe ocito ne zna
Yes, sacu..nemam druga posla...

ih dusa te boli, a vamo pises da je kao baba...

ma stvarno, bez zezanja... jedva sam smog'o snage da je potražim poslije toliko godina...
Џег је успео да истролује све теме на којим се појавио, сад је почео да тролује самог себе, нашао је равноправног противника

pa sto je vredjas ovde?
a jeste baba za mene, tu je negdje tvojih godina

...
sve je super dok se ne klonira i ne krene sam sebe da muva, kao sto je bilo slucajeva

samo sam iskren...kažem, šokirao sam se... i ne osjećam se prijatno nikako...
ja sve i da hocu ne mogu da ti budem baba. mojim unucima hocu kad za to dodje vreme

pitaj novicu, cega smo se mi sve nagledali dobro je sto smo normalni

Da mi je upoznati tog lika/likušu što piše sa Jaguarkinog profila...