milica cobanica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
joj bre ninocka, zamisli nas dve tamo, pa proterali bi nas 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

razbile bi ih...joj bre ninocka, zamisli nas dve tamo, pa proterali bi nas![]()

Mico, baci preporuku na pp da idem i ja...se brckamo zajedno....
bon zurka, svima....
Nina, evo pita moja žena možeš li nama da platiš more, a ti ostaneš da nam čuvaš decu?

Stvarno je ovo ružno. Znaš li ti koliko ljudi nema para za leba, a ti pišeš kako si trošila za nekakvo more. Jao, jedva čekam da vidi ovo SuperSURka, borac protiv bogataša...
![]()

Ništa, dogovor je da čuvaš mene na moru, ona ostaje sa decom, kad si navalila.![]()
) али не бију и не пишу казне?Cek da pitam micu jel hoce da te povedemo....Ništa, dogovor je da čuvaš mene na moru, ona ostaje sa decom, kad si navalila.![]()

Mislis da ide u Svecku i zaradi kintu...Рифере, јел си знао да у Швецкој однесеш празне флаше и лименке и за те паре на пример можеш доручак да купиш?
Или да су им пандури ишарани са брадама, ћелави ( да ти се вного смрзне кад их видиш) али не бију и не пишу казне?
Mislis da ide u Svecku i zaradi kintu...![]()

razbile bi ih...![]()

Не, него кренеш у продавницу и понесеш празну амбалажу ( не бацаш у ђубре) и у свакој радњи има аутомат. Убациш пластику он теби евро ( круне), убациш лименку он теби евро и по.
Нема ђубрета, теби лепо, држави лепо.
![]()

Рифере, јел си знао да у Швецкој однесеш празне флаше и лименке и за те паре на пример можеш доручак да купиш?
Или да су им пандури ишарани са брадама, ћелави ( да ти се вного смрзне кад их видиш) али не бију и не пишу казне?

aj prvo razbijemo rifetu
- - - - - - - - - -
kod nas bi obili aparat, ukrali ga, ili ga razvalili, bacali smece oko njega... i u sveckoj je ladno.![]()
aj prvo razbijemo rifetu![]()

kod nas bi obili aparat, ukrali ga, ili ga razvalili, bacali smece oko njega... i u sveckoj je ladno.![]()

Jok ne biju
- - - - - - - - - -
Vas dve na mene, što ne nađete nekog ravnog sebi, lako vem je jačem a dobrom čoveku da pretite. I još ako mi žena ostane sa decom, al' ajd kad je ona tu, ha!

kada ga zena brani....ovaj rifet je caknut u vugla![]()

aj' joj na crtu stanite? 

kada ga zena brani....![]()

Moja ženaaj' joj na crtu stanite?
![]()

Nju cemo da pozovemo da ide sa nama na more a ti da cuvas decu...Moja ženaaj' joj na crtu stanite?
![]()

ostavicemo rifeta da ga cuvaju novica i ilic![]()
Да направимо од њега како каже..."смрт зарибе"