SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarno je ovo ružno. Znaš li ti koliko ljudi nema para za leba, a ti pišeš kako si trošila za nekakvo more. Jao, jedva čekam da vidi ovo SuperSURka, borac protiv bogataša...

:mrgreen:

200.gif

:mrgreen:

Бар дан у Кафану. :lol:

Ništa, dogovor je da čuvaš mene na moru, ona ostaje sa decom, kad si navalila. :(

Рифере, јел си знао да у Швецкој однесеш празне флаше и лименке и за те паре на пример можеш доручак да купиш?
Или да су им пандури ишарани са брадама, ћелави ( да ти се вного смрзне кад их видиш :lol: ) али не бију и не пишу казне?

Ništa, dogovor je da čuvaš mene na moru, ona ostaje sa decom, kad si navalila. :(
Cek da pitam micu jel hoce da te povedemo....:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Рифере, јел си знао да у Швецкој однесеш празне флаше и лименке и за те паре на пример можеш доручак да купиш?
Или да су им пандури ишарани са брадама, ћелави ( да ти се вного смрзне кад их видиш :lol: ) али не бију и не пишу казне?
Mislis da ide u Svecku i zaradi kintu...:D

Mislis da ide u Svecku i zaradi kintu...:D

Не, него кренеш у продавницу и понесеш празну амбалажу ( не бацаш у ђубре) и у свакој радњи има аутомат. Убациш пластику он теби евро ( круне), убациш лименку он теби евро и по.
Нема ђубрета, теби лепо, држави лепо.
:)

razbile bi ih...:zcepanje:

aj prvo razbijemo rifetu :lol:

- - - - - - - - - -

Не, него кренеш у продавницу и понесеш празну амбалажу ( не бацаш у ђубре) и у свакој радњи има аутомат. Убациш пластику он теби евро ( круне), убациш лименку он теби евро и по.
Нема ђубрета, теби лепо, држави лепо.
:)

kod nas bi obili aparat, ukrali ga, ili ga razvalili, bacali smece oko njega... i u sveckoj je ladno. :lol:

Jok ne biju :hahaha:

- - - - - - - - - -

aj prvo razbijemo rifetu :lol:

- - - - - - - - - -

kod nas bi obili aparat, ukrali ga, ili ga razvalili, bacali smece oko njega... i u sveckoj je ladno. :lol:

Vas dve na mene, što ne nađete nekog ravnog sebi, lako vem je jačem a dobrom čoveku da pretite. I još ako mi žena ostane sa decom, al' ajd kad je ona tu, ha!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back