Aj' podelimo, meni srbijanke, tebi zdenke? Ja neću bez ičega.![]()
Može, sa mnom uvek može da se napravi dogovor.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj' podelimo, meni srbijanke, tebi zdenke? Ja neću bez ičega.![]()

Al' si ti jak kad prstima melješ meso?! Mogu li da ti donesem kukurz, treba mi domaće brašno za proju.![]()

nemate bre pojma
car dushan, karadjordje, era ojdanic, bora drljaca
pravo crno srpsko mushko
kakvi blajani plavi manekencici
sofy dušo, tu nisu čista posla..raspitaj se ko je bio prrvi komšijaеј6г...моји сви плави с плавим очима, ко Сварожић....
мамини риђи
сестра и ја црне
наградно питање, како?
Реално.
![]()

ja mislio plavuse drolje
otkad to crnke

Ili dlake na usima![]()

sofy dušo, tu nisu čista posla..raspitaj se ko je bio prrvi komšija![]()

Oseća se fašistički smrad. Otvarajte prozore.
Ma iznervirtao sam se gledajući dnevnik... kad sam lud i zaebo se. Jadna je država u kojoj jedan ministra nekoga proglasi monstrumom pre suda. Jadna je država u kojo 15 muinuta na vestima spinuju kako bi ljudi zaboravili da ih uskoro čeka šamarčina u vidu smanjenja plata i penzija. Jadna je telivizja koja jedno ubistov gura u prvi plan, dok drug sakriva. Muka mi je kad pomislim na onog nesrećnog čoveka koji je danima stajao na brankovom mostu moleći za bilo kakavom reakcijom. Kako je njemu dok gleda ovaj cirkus, a njemu kriju ko mu je dete ubio, na mestu punom kamera. Ma užas.
Nije odgovarao ni Veselinov a ubio devojku autom. Ima tih primera i previše.
A ovaj što je ubio dete i jeste monstrum. Kažem to bez histerije koja se po medijima napravila. Opirao se apšenju, napao nožem policiju i pandur je morao da mu puca u oko.
Ma iznervirtao sam se gledajući dnevnik... kad sam lud i zaebo se. Jadna je država u kojoj jedan ministra nekoga proglasi monstrumom pre suda. Jadna je država u kojo 15 muinuta na vestima spinuju kako bi ljudi zaboravili da ih uskoro čeka šamarčina u vidu smanjenja plata i penzija. Jadna je telivizja koja jedno ubistov gura u prvi plan, dok drug sakriva. Muka mi je kad pomislim na onog nesrećnog čoveka koji je danima stajao na brankovom mostu moleći za bilo kakavom reakcijom. Kako je njemu dok gleda ovaj cirkus, a njemu kriju ko mu je dete ubio, na mestu punom kamera. Ma užas.
Где си то прочитао?
- - - - - - - - - -
И мени. Страшно. Срамота!
Nigde, tako bih ja naredio da sam šef na policiju.
Nigde, tako bih ja naredio da sam šef na policiju.

Ali ti si zeMsko, pa ovaj maloumnik potencijalno ima sanse da i tebe qara (ako sturne iz zatvora, pa se slucajno nadjes sa njim u pogresno vreme na pogresnom mestu)... Zar ne?
_nobody_

Ti se, za svaki slucaj, obrati ginekologu.
_nobody_

Ali ti si zeMsko, pa ovaj maloumnik potencijalno ima sanse da i tebe qara (ako sturne iz zatvora, pa se slucajno nadjes sa njim u pogresno vreme na pogresnom mestu)... Zar ne?
_nobody_

Ko li je tebe iskarao tako dobro da sem kůrca ništa više ne vidiš?![]()

Istripovao se da sam žensko