SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan.

Kami izgleda opet pukao od Rusa na online pokeru i onda tako dođe na krstu i raspali arsenal njegovih dobro poznatih postova - Putin je diktator, Rusi su g...., vi ste svi komunjare i popije ban Istrese se malo ali jbg i dalje ne zna da igra poker :D

Nego, pozdravio vas Vučić

Вучић је навео да су за ПИО измене такве да ћемо 2032. године, дакле тек за 18 година, „бити не много далеко од марљивости Црне Горе и Црногораца”. „То је све што имам да кажем”, рекао је Вучић.

Poslednja izmena:
са ''ј'' али се оно не чује у изговору :lol:

- - - - - - - - - -

Vučeš me za jezik :lol: Reci šta čovek može drugo da napiše a da ga ne otera u pm.

Ne znam šta da ti kažem.

Тешко ће Вучић и екипица својим суманутим мерама овде неког задржати.
Рече неко једном да не би било лоше да сви одемо одавде, пустимо г. да се сама у себи удаве и да се онда вратимо. :think:

- - - - - - - - - -

Рече неко једном да не би било лоше да сви одемо одавде, пустимо г. да се сама у себи удаве и да се онда вратимо. :think:

Ko hoće da beži nema mi se javi. Da mu srediám rad u Češkoj.
ps: al da se posle ne žali što je otišao iz Srbije. Ovde nema džabalebarenja.
:rtfm:

- - - - - - - - - -

Тешко. То више нису обична г. него Голготан.

Poslednja izmena:
Pa šta, Laki :evil: Kami bar te neoliberalne floskule i gluposti ne plasira stereotipno kao drugi već vrlo deskriptivno :lol:

Većina Crnogoraca penzionera je marljivija od Vučića. Vučić je parazit. Ne znam koliko je penzionog staža do sada "namakao", ali njegov učinak je negativan. Onaj Toma je bar radio kao pružni radnik.

Чварков Ђорђе1 month ago

+Strale Bandzi Не, 2000. године су Срби рекли да више нису Богоје, већ Дејвиди и Џекови из Америке и ЕУ. Сви сте ви издајници, мрш! Стидим се што сам Србин! 8 председника сте отерали у Хаг! Фуј.
Translate
Reply ·

:lol:

Pa šta, Laki :evil: Kami bar te neoliberalne floskule i gluposti ne plasira stereotipno kao drugi već vrlo deskriptivno :lol:

Većina Crnogoraca penzionera je marljivija od Vučića. Vučić je parazit. Ne znam koliko je penzionog staža do sada "namakao", ali njegov učinak je negativan. Onaj Toma je bar radio kao pružni radnik.
Pa ništa :lol: Dobar je Kami, mene uvek oraspoloži, najjače mi je kada kaže za nešto ako je tako, on će da pojede kilo gov....:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back