antioksidans
Poznat
- Poruka
- 8.406
Ma cool je on, nego ga sad sramota one priče kad je bio marinac, pa ne zna ni šta priča
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma cool je on, nego ga sad sramota one priče kad je bio marinac, pa ne zna ni šta priča
koja prica, jel si siguran? ovo te treci put pitam, odovori ili si forumska jajara
Pa čovek ti na prethodnoj strani ispevao pesmu, jesi izgubio pamćenje?
Pre par godina je napisao da se neopaženo prošetao palubom nosača aviona 6-te flote u Jadranu. Tad je još bio radikalan.![]()
tvoje metode dijagnostikovanja vrlo brzo napreduju - unazad
gubis vezu sa stvarnoscu. tebe ce da banuje terasko
Joj. To su teški momenti.
Mnogo me nerviraju Brazilci. Nadam se da se niste kladili na njih. Bar da istuku 'olandeze ako ne mogu da im daju gol.
au brate pa ko je pustio ovoga u kafanu??????
ae mirijevac, imas sahtu tamo pored zgrade, vrati se u svoje staniste.
ovde dolazi fin svet, dame i gospoda,
nije ovo mesto za wannabe teletabisa
zato ajmo troskok i ne vracaj se
- - - - - - - - - -
mamlaza je napusilo pola foruma na svakoj temi
i sad je dosao i ovde da zagadjuje eko sistem
hahahhahhaha
Napokon nešto smešno u ovoj kafani , a dok se ovde skupljao stvarno krem de la krem krste koji više ne dolazi , svakodnevno je bilo vrcavosti i duhovitosti na sve strane da je bilo uživanje svratiti , al' onda...dođe potop.
ahahhahahhahahahahhahhaha
Napokon nešto smešno u ovoj kafani , a dok se ovde skupljao stvarno krem de la krem krste koji više ne dolazi , svakodnevno je bilo vrcavosti i duhovitosti na sve strane da je bilo uživanje svratiti , al' onda...dođe potop.
Koji vic bokte, e ovo mi je trebalo da poništi cirkus kepeca laze iz ergele ostataka đinđuvinih kepeca...hahahhahaha ...od kako ta "gospoda i gospoDŽe" preuzeše ovo mesto ne samo da je kafana desetkovana nego i ceo pdf
p.s. čudo si se ti pridružio čoporu...ono vas svih 3-4-5 ( je l' vas i toliko ostalo) na njega jednog...nisi mi tako delovao al' mora da je flameni "junačina" tu bio negativan primer![]()

'oćemo da se prisećamo šta si ti nekad pričao, a del bojU ?
da otvaramo tu pandorinu kutiju ili jok ?
yebe vas što je još poneko od nas starih forumaša ostao pa iako prenikovani ili poseli tuđe napuštene nik-ove može da vas isprepoznaje , a blam onoliki ...jer što bi pokušavali da zametate tragove![]()

meni je taj vtrikon na ignore zbog nedostatka domaceg vaspitanja, ne zbog politickog ubedjenja
pusti ih da pisu. gube izbore od 2008. frustracija je ro

Desi Flamine smrti zaribe.![]()
ahahhahahhahahahahhahhaha
Koji vic bokte, e ovo mi je trebalo da poništi cirkus kepeca laze iz ergele ostataka đinđuvinih kepeca...hahahhahaha ...od kako ta "gospoda i gospoDŽe" preuzeše ovo mesto ne samo da je kafana desetkovana nego i ceo pdf
p.s. čudo si se ti pridružio čoporu...ono vas svih 3-4-5 ( je l' vas i toliko ostalo) na njega jednog...nisi mi tako delovao al' mora da je flameni "junačina" tu bio negativan primer![]()

Došla Sandra u kafanu, sad mora da se ponašamo.
Hahahaha , al od srca se nasmejah![]()