SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
au brate pa ko je pustio ovoga u kafanu??????

ae mirijevac, imas sahtu tamo pored zgrade, vrati se u svoje staniste.

ovde dolazi fin svet, dame i gospoda,

nije ovo mesto za wannabe teletabisa

zato ajmo troskok i ne vracaj se

- - - - - - - - - -

mamlaza je napusilo pola foruma na svakoj temi

i sad je dosao i ovde da zagadjuje eko sistem

ahahhahahhaha :zcepanje: hahahhahhaha :rotf: Napokon nešto smešno u ovoj kafani , a dok se ovde skupljao stvarno krem de la krem krste koji više ne dolazi , svakodnevno je bilo vrcavosti i duhovitosti na sve strane da je bilo uživanje svratiti , al' onda...dođe potop.

Koji vic bokte, e ovo mi je trebalo da poništi cirkus kepeca laze iz ergele ostataka đinđuvinih kepeca...hahahhahaha ...od kako ta "gospoda i gospoDŽe" preuzeše ovo mesto ne samo da je kafana desetkovana nego i ceo pdf :D

p.s. čudo si se ti pridružio čoporu...ono vas svih 3-4-5 ( je l' vas i toliko ostalo) na njega jednog...nisi mi tako delovao al' mora da je flameni "junačina" tu bio negativan primer :neutral:

ahahhahahhaha :zcepanje: hahahhahhaha :rotf: Napokon nešto smešno u ovoj kafani , a dok se ovde skupljao stvarno krem de la krem krste koji više ne dolazi , svakodnevno je bilo vrcavosti i duhovitosti na sve strane da je bilo uživanje svratiti , al' onda...dođe potop.

Koji vic bokte, e ovo mi je trebalo da poništi cirkus kepeca laze iz ergele ostataka đinđuvinih kepeca...hahahhahaha ...od kako ta "gospoda i gospoDŽe" preuzeše ovo mesto ne samo da je kafana desetkovana nego i ceo pdf :D

p.s. čudo si se ti pridružio čoporu...ono vas svih 3-4-5 ( je l' vas i toliko ostalo) na njega jednog...nisi mi tako delovao al' mora da je flameni "junačina" tu bio negativan primer :neutral:

meni je taj vtrikon na ignore zbog nedostatka domaceg vaspitanja, ne zbog politickog ubedjenja

pusti ih da pisu. gube izbore od 2008. frustracija je ro

Ma cool je on, nego ga sad sramota one priče kad je bio marinac, pa ne zna ni šta priča

'oćemo da se prisećamo šta si ti nekad pričao, a del bojU ?

da otvaramo tu pandorinu kutiju ili jok ? :think:

yebe vas što je još poneko od nas starih forumaša ostao pa iako prenikovani ili poseli tuđe napuštene nik-ove može da vas isprepoznaje , a blam onoliki ...jer što bi pokušavali da zametate tragove :D

10255281_275830962595026_6757743127086810646_n.jpg

Biti kadar stići i uteći. :lol:

dada, jomini, daca, paprika, iron, taxista

ko ce sve da ih pamti, mozda po nevaznosti

vrte se tu 2-3 lika, ne vise. ali vreme ih gazi, nema comicke u skupstini, beckovicku niko ne hebe za suvu sljivu, canak gomoglasni sad je kao bolesno majmunce

meni je taj vtrikon na ignore zbog nedostatka domaceg vaspitanja, ne zbog politickog ubedjenja

pusti ih da pisu. gube izbore od 2008. frustracija je ro

Frustracija jeste no i izvori prihoda ponestaju...sranke im propale , kancelarije za glupe odgovore zapečatile pendžere ...ma ustvari očajnici i nisu za hejt, ko to može mrzeti kad pogledaš...ae odo ja u život polako , što i tebi preporučujem , šta ćeš ovde...čopor se na kraju sam između sebe pojede, dokazano ;)

p.s. dobar je bio taj malac, prvi put ga vidim u ovoj ulozi al' izgleda prevagnulo ono : s kim si - takav si (postaješ)...šta ćeš .:aha:

ja njega naduvam svaki put kad ga vidim. zato me i stavio na ignore. ipak cesto mi odgovara direktno, i stalno napominje kako sam mu na ignore. i nisam se nikome prikljucio. nisam cak ni bio upoznat sa tim forama i da je "bio" po nosacima aviona, americkim, tajno....tek sam danas saznao koji je to teletabis.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back