SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bez obzir, nije to vreme za šetanje zveri, koliko god da je pripitomljena. Sad bi morali ogromnu odšteut da plate, i da se malo više obrati pažnja na njihov rad.

Znaci i ti bi da udaris na Vuka Bojovica kao svojevremeno izdajnicka DOS-ovska vlast, Gorica Mojovic i ostali? :evil::evil:

Ne damo mi naseg Vuka Bojovic, taj je pristojan covek, srpski patriota, i pravi srpski domacin.:ok:

P.S. A sad ozbiljno, to gvno treba tuci kao vola u kupusu svakog meseca barem jednom.

Bez obzir, nije to vreme za šetanje zveri, koliko god da je pripitomljena. Sad bi morali ogromnu odšteut da plate, i da se malo više obrati pažnja na njihov rad.

BlackWolf.gif

Znaci i ti bi da udaris na Vuka Bojovica kao svojevremeno izdajnicka DOS-ovska vlast, Gorica Mojovic i ostali? :evil::evil:

Ne damo mi naseg Vuka Bojovic, taj je pristojan covek, srpski patriota, i pravi srpski domacin.:ok:

P.S. A sad ozbiljno, to gvno treba tuci kao vola u kupusu svakog meseca barem jednom.

Jeste dosta učinio za ZOO vrt, ali je još više učinio za sebe. Ne volim kad neki ljudi toliko zasednu na jednu stolicu, naročito kad nisu iz struke. Vreme je da se makne odatle.

:D

KAKO JE ČIČA DRAŽA SLAVIO VASKRS:
Četnička borba i patnje su Bogom dani!

Vaskršnju poslanicu za 1944. godinu Draža je poslao svim jedinicama 15. aprila. Ona glasi:

”Svima starešinama i vojnicima naše hrabre vojske čestitam nastupajuće svetle praznike Hristovog Voskrsenja sa željom za skoro srećno okončanje pravedne borbe koju vodimo već četvrtu godinu. Neka nam svima ovi svetli praznici Hristovog Voskresenja daju nove podstreke da izborimo konačnu pobedu za dobro našeg naroda i omiljenog Kralja, koji na svojim mladim plećima u inostranstvu nosi teški teret briga i poslova za svoj narod, svoju zemlju, i neka nam svima ovi praznici donesu još elana, snage i sloge, da istrajemo do konačne pobede, od koje će zavisiti budućnost naroda. Prebrodili smo mnogo vremena i mnogo teškoća i ostalo je još kratko vreme do osvitka slobode. Doći će bolji dani celom narodu.

Junaci, vi ste dugim i teškim borbama do sada zadivili ceo svet. Nadam se i s pravom očekujem da će vaša junačka srca i čelične mišice i od sada pokazati da ste bili dostojni divljenja i poštovanja.
Naš narod od vas očekuje slobodu.
Od vas treba pokoljenja da žive. Junaci, budite ponosni i gordi što nam je sudbina dodelila ovaj teški zadatak, ali zadatak pun slave i časti. Samo napred, pobeda je naša. Teškoće su prolazne. Ja sam sa vama.

Hristos Voskrese, junaci!

Da živi Njegovo Veličanstvo kralj Petar Drugi!”

- Radi se o polarnom vuku koji je star pet meseci, koga je majka odbacila.
Volonterka koja ga je šetala svakodnevno dolazi ovde i brine se o njemu.
Nisu teške telesne povrede u pitanju, već ogrebotine,
i ne vidim razlog da se toliko daje značaj ovom incidentu – kaže Bojović.

Vuk.jpg

Prilozi

• Vuk.jpg
    Vuk.jpg
    60,6 KB · Pregleda: 2
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back