kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.495
Mozda bi ti htela kao u Rusiji da 1% oligarha i lopova drzi 99% kapitala?zar ti toliko ne mozes da shvatis,
5% populacije zivi na grbaci njih 95%
pet posto zivi u luksuzu jer je opljackao ovih 95%
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda bi ti htela kao u Rusiji da 1% oligarha i lopova drzi 99% kapitala?zar ti toliko ne mozes da shvatis,
5% populacije zivi na grbaci njih 95%
pet posto zivi u luksuzu jer je opljackao ovih 95%
pa nista nema, previse metiljavo, ja ocekivao kad vidim snimak bice neka fensi tuca kad ono, sve mlakonje ko neke ckapi gurkanje. samo fali za kosu da se pocupaju.Гледате ли пренос ?
На РТС2 је директно укључење !
https://www.blic.rs/vesti/politika/...=push&utm_campaign=2023-02-02-POTPUNI-HAOS-U-
![]()
Nisam znala... ja sam mislila da se on skoro pojavio na pol sceni
Da li on i u koju ambahadu ide na konsultacije?
neko se u ovoj drzavi opasno igra vatrom i srpskim zivotima,
a to nije vucic
Hrvati na Indexu ljubomorni kazu kod nas u Saboru ne bude ni 5 ljudi na sednici ovi se bar tuku.kaze Vucic na snimku "ja ovakve divljake nisam video, sram vas bilo sta radite"
nije video ni dok mu sin sedi sa navijacima na poternicama
a izgleda da je u Demenciji zaboravio i svog tatu Seselja
Koliko gluposti u jednoj jedinoj poruci...radnika u proizvodnji i privatnom sektoru koji rade za minimalac takas sistem gde su plate u javnom sektoru duplo veće nego u privredi imao samo kod nas to nijedna privreda u svetu ne bi mogla da izdržava takav glomazan javni sektor
Milica, Boško i Nemanja su žuta bagra?zuta bagra opet dobila milione da rusi drzavu,
kakav sinhronizovani orkestar opozicionih ulicara
Нема Вучић такмаца у Србији, не мора да хапси, довољно је што је овим шоуом направио опозицију јадном...savetujem vucicu da vas sve pohapse,
odmah od veceras,
ni manje ni vise nego po uzoru na evropske vrednosti,
evo kod nas gestapo hapsi vec svaki dan drzavne neprijatelje,
kazu hoce da ruse drzavu,
vucicu, kreni , sta cekas
Rekoh da nije prodato nego predato. Samo jedno slovo pravi ogromnu razliku.Ne može neko ko nije VLASNIK nečega da prodaje u tudje ime.
Kosovo je SRBSKO.
Srbi ga nisu prodali.
Radujete se prerano....