Скупштина пред тучом

Rekoh da nije prodato nego predato. Samo jedno slovo pravi ogromnu razliku.

Pa nemožeš TUDJU imovinu ni predati a ni prodati.
Koji je tvoj interes da stalno na tome istrajavaš?
Šta imaš ti od toga?
Zašto je tebi, a takvih kao ti je prepuna Srbija,
toliko stalo da Srbija ostane bez Kosova!?

....
Ako je u pitanju naivnost, u želji da živiš kao sav "normalan svet" onda je to imbecilnost
a ne naivnost.
Da si ti pročitao malo iz povesti, znao bi da ako pukne brana zvana KOSOVO
da će nas stići POMOR, al ne u prenesenom već doslovnom značenju.
Jedino što bi moglo da nas spase je NEPOSREDNA vojna intervencija RASIJE.
....
50 000 šiftariskih vojnika, sa oko 50 000 migranata, bi mogli da naprave POKOLJ po Srbiji.
al bukvalno...
jedno znam, u mom rodnom gradu, negde 8-10. aprila 1941, kada su Nemci bili već na 20km od mesta, nekoliko KOMUNISTA je zauzelo busiju u jednoj zgradi i počelo da nasumično puca po gradjanima i vojsci....vidim da se isto ponavalja...
ako mi ne veruješ, kladićemo se, da zaradim neke parice...da ima neke vajde od tebe....

Баш је требало... Ово је крај Руског малигног утицаја у Србији, тотална катастрофа...

verovatno ti više prija vatikanski ekumenski uticaj?

imperijalisticko kapitalisticki sigurno nije resenje,
ako do sad to nisi shvatio, nema svrhe dalje ni pricati
pozivas se na slobodno trziste,
a eu ogranicio cenu gasa po kojoj rusija mora da proda svoj gas
da li ti je bar to poznato
Živiš na nemačkoj socijali, mrziš one koji rade i plaćaju porez da bi ti imala socijalu..voliš visoke cene ruskog gasa koje ti plaćaju i subvencioniraju imperijalisti i kapitalisti koje mrziš.
Zlobo munjara te proterao, daçiç ti se i dalje druži sa udbinim şeşeljom i vuçiçem..žuti munjare ti se kolektivno uçlanili u srs i sps
Nije tebi lako..totalno promašen život.

20230202_225309.jpg

Ljubav za ljubav,
sir za pare,
a zemlja za zemlju !

Tako treba razmišljati i nastupati i mirno spavati.

Mogu da otmu, ali ne za uvek !

Poslednja izmena:
Pa nemožeš TUDJU imovinu ni predati a ni prodati.
Koji je tvoj interes da stalno na tome istrajavaš?
Šta imaš ti od toga?
Zašto je tebi, a takvih kao ti je prepuna Srbija,
toliko stalo da Srbija ostane bez Kosova!?
Meni uopšte nije stalo, otkud ti ta ideja? Da li sam ja potpisao da naši vojska, policija i organi vlasti odu s Kosova?

Vucicu treba suditi za veleizdaju.
z:)

Ja svojevremeno nisam verovao da će nas bombardovati, pa se to ipak desilo.

Enver Hodža nije verovao da Albaniju mogu izolovati, pa je Zapad to ipak uradio tokom mnogo godina ...

Trik je da imamo izlaznu strategiju, a mi je nemamo.

Danas je Zelenović nešto spomenuo na tu temu rekavši: "Nije važno šta oni traže od nas, već šta mi tražimo od njih !"

Svaka čast, neko ipak razmišlja.
I onaj njegov drugar Ćuta je danas odlično reagovao rekavši da ne želi da učestvuje u skupštinskom haosu, niti u tuči i borbi.

Sve u svemu moramo se uhvatiti u svetsko ludo kolo i zaigrati igru "promena teritorije", koja navodno nije po međunarodnom pravu, ali je u toku.

Dakle, ne treba da sedimo skrštenih ruku i vičemo "Ne damo", već da i mi nešto tražimo, recimo izlaz na more.

Meni uopšte nije stalo, otkud ti ta ideja? Da li sam ja potpisao da naši vojska, policija i organi vlasti odu s Kosova?

stalno pominješ kako je to rešeno i kako treba uzeti bilo šta, itd...
nisi jedini ima vas čitava vojska sa tim stavom...
nebitno.....
ako je problem trajao 200 godina, pa nek traje onda još 100, šta nas bije po ušima
da baš SAD ko ludi zapinjemo da se odreknemo kosova?!
imamo 1000 drugih problema, možda i bitnijih trenutno, a ovo nas čeka pa nas čeka...

Vucicu treba suditi za veleizdaju.
z:)
За велеиздају Руских интереса у Србији...

Због Руса тј. Черномирдина смо и принуђени на капитулацију 1999, па је сад ред кад нам на силу отимају Космет, да се курталишемо црвене бољшевичке куге, због које нас је Бог казнио губитком наше свете земље (привремено, док се не покајемо за сисање Марксових весала)

Srbijanci žele ići ka Europi. Bosna i Hercegovina je zbog Ukrajine dobila status kandidata i sada hita ka EU. Ne misliš valjda da će Srbijanci dozvoliti da ih vaša Bosna u euroatlanskim integracijama sustigne i prestigne, a samo zbog teritorije nad kojom Srbija nema suverenitet od 1999. i gde je 90% Albanaca koji se ni u ludilu ne žele vratit pod suverenitet Srbije?
🤣🤣🤣🤣🤣

Back