- Poruka
- 10.204
Баш је требало... Ово је крај Руског малигног утицаја у Србији, тотална катастрофа...Nije trebalo prenostiti skupštinu preko medija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Баш је требало... Ово је крај Руског малигног утицаја у Србији, тотална катастрофа...Nije trebalo prenostiti skupštinu preko medija.
Rekoh da nije prodato nego predato. Samo jedno slovo pravi ogromnu razliku.
Баш је требало... Ово је крај Руског малигног утицаја у Србији, тотална катастрофа...
100% ... зилоти су познати као проекуменски настројени... одлично расуђујеш...verovatno ti više prija vatikanski ekumenski uticaj?
oni su valjda zelenaMilica, Boško i Nemanja su žuta bagra?
црвено-зеленаoni su valjda zelena
Živiš na nemačkoj socijali, mrziš one koji rade i plaćaju porez da bi ti imala socijalu..voliš visoke cene ruskog gasa koje ti plaćaju i subvencioniraju imperijalisti i kapitalisti koje mrziš.imperijalisticko kapitalisticki sigurno nije resenje,
ako do sad to nisi shvatio, nema svrhe dalje ni pricati
pozivas se na slobodno trziste,
a eu ogranicio cenu gasa po kojoj rusija mora da proda svoj gas
da li ti je bar to poznato
Vucicu treba suditi za veleizdaju.Гледате ли пренос ?
На РТС2 је директно укључење !
https://www.blic.rs/vesti/politika/...=push&utm_campaign=2023-02-02-POTPUNI-HAOS-U-
![]()
Ako Vucic nastavi ovako bice i toga.ništa čudno za Srbiju.dobro pištolji nisu radili kao nekad
Meni uopšte nije stalo, otkud ti ta ideja? Da li sam ja potpisao da naši vojska, policija i organi vlasti odu s Kosova?Pa nemožeš TUDJU imovinu ni predati a ni prodati.
Koji je tvoj interes da stalno na tome istrajavaš?
Šta imaš ti od toga?
Zašto je tebi, a takvih kao ti je prepuna Srbija,
toliko stalo da Srbija ostane bez Kosova!?
Vucicu treba suditi za veleizdaju.
![]()
Meni uopšte nije stalo, otkud ti ta ideja? Da li sam ja potpisao da naši vojska, policija i organi vlasti odu s Kosova?
Meni uopšte nije stalo, otkud ti ta ideja? Da li sam ja potpisao da naši vojska, policija i organi vlasti odu s Kosova?
За велеиздају Руских интереса у Србији...Vucicu treba suditi za veleizdaju.
![]()
Ma čista i neuvjerljiva gluma!Malo ne uvjerljivog naguravanja i ništa više.Nisam vidio ni jednu šaku da je poletjela a neki radikali a više ridikuliГледате ли пренос ?
На РТС2 је директно укључење !
https://www.blic.rs/vesti/politika/...=push&utm_campaign=2023-02-02-POTPUNI-HAOS-U-
![]()
Ma čista i neuvjerljiva gluma!Malo ne uvjerljivog naguravanja i ništa više.Nisam vidio ni jednu šaku da je poletjela a neki radikali a više ridikuli
Vanuatu ili Kiribati, koja li beše?Kojih nas, kojoj drzavi?![]()
![]()
![]()
Srbijanci žele ići ka Europi. Bosna i Hercegovina je zbog Ukrajine dobila status kandidata i sada hita ka EU. Ne misliš valjda da će Srbijanci dozvoliti da ih vaša Bosna u euroatlanskim integracijama sustigne i prestigne, a samo zbog teritorije nad kojom Srbija nema suverenitet od 1999. i gde je 90% Albanaca koji se ni u ludilu ne žele vratit pod suverenitet Srbije?
Dabome Rusija im kriva sto ovo ***** i sva govna oko njega izdaju Kosmet.Sto mijesas Rusiju i Putina sa Vucicevom izdajom Kosova?
On misli da ako njemu gazduju i radi za sendvic da svi mi ovde na forumu to isto radimo, e pa tu se zeznuo dobro.A ko su moje gazde?
Pre ce Kostunica to da uradi.Isto vazi i za uzorite skupstinske poslanike. Taman da Bole povede cetu.
Učesnici protesta policiji dobacivali „idite na Kosovo”