Скупштина пред тучом

A šta je to Đinđić tačno pokušao

Mnogo toga je uspeo

Evo izgubili smo industriju rekao je od usluga će živimo

Najobičnije, bog da mu dušu prosti, klapetalo koje je brbljalo i samo štetu pravilo .. okovao nas nemačkim lancima da se još ne možemo izvući
Koliko ja znam uništavanje i rasprodaja su krenuli tek posle njegove likvidacije. Ako je tebi kratka pamet ko i većini srba meni nije.

igra jeste, ali ne znam da li mislimo na istu igru,
u jednom jucerasnjem nemackom tekstu sam procitala
da je nemacka izjavila da su digli ruke od srbije i kosova,
i da se vise nece mesati u resavanje njihovih problema,
nego treba probleme da rese sami,
a zapad ce samo dati predloge, ili tako nesto,
danas ne mogu da nadjem taj tekst,
to resavanje problema medjusobno
mi bas izgleda na ovaj danasnji sukob,
srpska opozicija placena od zapada da resi "kosovski problem"

To jedino ako su im Rusi stavili "jajca toliko u procep" ..

A šta je to Đinđić tačno pokušao

Mnogo toga je uspeo

Evo izgubili smo industriju rekao je od usluga će živimo

Najobičnije, bog da mu dušu prosti, klapetalo koje je brbljalo i samo štetu pravilo .. okovao nas nemačkim lancima da se još ne možemo izvući
Ma kakvu industriju pa da se 2000. nismo otvorili ni ovo ne bi imali. Industriju smo imali u Jugoslaviji uz pomoc USA i njenih licenci. To nas je spasilo da ne budemo kao zemlje Varsavskog pakta.... Devedesetih smo kao i nasa vojska glodali ostatke tog perioda ....
Djindjic je trn u oku svima vama Milosevicevcima i to se nikada nece promeniti...On je pokusao protiv sluzbe(koju cine vasimostatci), ali naravno da to nije bilo moguce. Sluzba je drzala medije koji su ga blatili, a uz pomoc njih ga ni narod nije voleo, tako da zaista i ne bi bilo legitimno da se ostvare njegove ideje kad ga je vecina prezirala....Evo vam ovo sto ste odabrali, uzivajte...

Ma kakvi crni perfektni. Ima tu mnogo nepravde i problema. Medjutim mnogi od tih sistema i drustava su pravedniji od naseg drustva.A i razvijeniji. Da ti ne obrazlazem uglavnom, nasa je politika po tvojoj volji, mi smo na laznom putu u EU, nikada tamo necemo uci, a za dvadesetak godina Rumuni i Bugari ce biti daleko ispred nas, kao danas Poljaci i Cesi i kupovace fabrike po Srbiji... To ce biti cinjenice koje ce demantovati sva tvoja trucanja...
verovatno si se i sam smejao dok si ovo pisao
suludo je i objasnjavati koja propala institucija je eu,
rumuni uvoze svinjsko meso iz nemacke,
jer je nemacka najveci proizvodjac svinja u evropi,
sa masovnom proizvodnjom moze rumunima
da proda za 2 evra po kili,
rumun nema sanse da za te pare odhrani svinjce,
ukratko, cela rumunska poljoprivreda je unistena,
u korist nemacke,
i ne samo rumunska nego i ostalih malih drzava,
da li ti je poznata ova sitnica na primer

Koliko ja znam uništavanje i rasprodaja su krenuli tek posle njegove likvidacije. Ako je tebi kratka pamet ko i većini srba meni nije.

Pa sprovedeno je ono što je govorio .. ugašene fabrike, ne treba nam industrija, model ponašanja ili pojedi ili budi pojeden, nema milosti, surov je svet, kuvanje žabe bla bla bla

Sad se pitamo što nas je ispod 6 miliona

Bpg da mu dušu prosti, nije izgledao kao loš čovek, ali je izgleda bio mnogo glup koga su ubedili da je pametan.

ne zelite da cujete istinu,
tako rade fasisticki rezimi na zapadu,
vi ste njihova skola,
ne dozvoliti da se sagovornik cuje,
divljaci nevidjeni, predsednik je u pravu
sramota
Ne razumem taj njihov mazohizam.
Ustaneš, lupetaš gluposti i laži, onda pobegneš iz sale, valjda misleći, da ako ti ne čuješ odgovor, neće niko drugi?
Pa dokle će više da pokazuju kolike su budale i lažovi?
Čemu ta potreba za stalnim dokazivanjem sopstvene gluposti?
Pa Vučko je pametniji od svih njih zajedno, nije on za džabe spustio cenzus.
Računa čovek da je bolje za njega ako ima što više budaletina i umno bolesnih u "opoziciji".
Kao što i jeste bolje za njega, opet je bio u pravu i dokazao da je pametniji od svih njih zajedno.

verovatno si se i sam smejao dok si ovo pisao
suludo je i objasnjavati koja propala institucija je eu,
rumuni uvoze svinjsko meso iz nemacke,
jer je nemacka najveci proizvodjac svinja u evropi,
sa masovnom proizvodnjom moze rumunima
da proda za 2 evra po kili,
rumun nema sanse da za te pare odhrani svinjce,
ukratko, cela rumunska poljoprivreda je unistena,
u korist nemacke,
i ne samo rumunska nego i ostalih malih drzava,
da li ti je poznata ova sitnica na primer
Mislim da ne razumes kako izgleda slobodno trziste. Nije sjajno, ali kao sto znas Rumuni su uspeli neverovatno da napreduju u odnosu nanonaj period kad su bili gori od nas.Nego reci mi tvoje resenje, kao kakvo drustvo i kakva zemlja zelis da izgledamo iz Evrope? Daj mi taj primer na koji zelis da se ugledamo i kojim putem da podjemo da bi ti bila zadovoljna,makar priblizno? Ako ne postoji, onda cuti...

To je sisstem koji jedino opstaje ako imaš neku svoju koloniju, ili neki svoj udeo u nekoj velikoj koloniji

Recimo hrvatska i slovenija kao države funkcionišu jer imaju veliki udeo u kolonijalnoj upravi ex -yu.. pa kada se sada formira Open Balkan, čim se sastanu poglavice na te države, eto odmah sutradan Zlovenca nekog da priupita ostaju li i oni dalje u priči
da, vecita je prica kako su oni razvijeni,
kako im je dobra ekonomija,
koliko su se nakrali, oni su u stvari u gadnom bedaku,
sad su potrosili sve resurse i sve pare,
zato im treba ruski gas za dzabe,
zato i ovaj rat u ukrajini

Ma kakvu industriju pa da se 2000. nismo otvorili ni ovo ne bi imali. Industriju smo imali u Jugoslaviji uz pomoc USA i njenih licenci. To nas je spasilo da ne budemo kao zemlje Varsavskog pakta.... Devedesetih smo kao i nasa vojska glodali ostatke tog perioda ....
Djindjic je trn u oku svima vama Milosevicevcima i to se nikada nece promeniti...On je pokusao protiv sluzbe(koju cine vasimostatci), ali naravno da to nije bilo moguce. Sluzba je drzala medije koji su ga blatili, a uz pomoc njih ga ni narod nije voleo, tako da zaista i ne bi bilo legitimno da se ostvare njegove ideje kad ga je vecina prezirala....Evo vam ovo sto ste odabrali, uzivajte...

Mnogo toga ne znaš .. industrija nas je održala za vreme sankcija

Imali smo jeftin ruski gas i preko Makedonije i Bugarske izvozili za 30-40% njihove provizije

Još jedno od velikih postignuća Đinđića raskid gasnog Ugovora sa Rusijom , gas naglo poskupio i sve naše fabrike koje su radile na gas upale u probleme, ko god da ih je kupio propale bi .. namenski urađeno

Nemaš pojma šta je sve rađeno da se bukvalno uništimo.

Mislim da ne razumes kako izgleda slobodno trziste. Nije sjajno, ali kao sto znas Rumuni su uspeli neverovatno da napreduju u odnosu nanonaj period kad su bili gori od nas.Nego reci mi tvoje resenje, kao kakvo drustvo i kakva zemlja zelis da izgledamo iz Evrope? Daj mi taj primer na koji zelis da se ugledamo i kojim putem da podjemo da bi ti bila zadovoljna,makar priblizno? Ako ne postoji, onda cuti...

U slobodno tržište više ne veruje ni jedan službenik bilo koje zapadne države .. daj ne brukaj se

imperijalisticko kapitalisticki sigurno nije resenje,
ako do sad to nisi shvatio, nema svrhe dalje ni pricati
pozivas se na slobodno trziste,
a eu ogranicio cenu gasa po kojoj rusija mora da proda svoj gas
da li ti je bar to poznato

Mnogo toga ne znaš .. industrija nas je održala za vreme sankcija
Koga bre odrzala? Mozda tebe ako su ti matorci bili SPSovci i lopovi... Mislim svakako ne bi smo pocrkali, kuvali bi koprivu kao sto su mnogi radili....Nasa industrija je upropascena, plate su kasnile po godinu,dve ili ih nije bilo, nisu nicemu vredele....Ali da, ja razumem tvoj mozak, ti si milosevicevac pa si tako postavila stvari da su za sve krivi strani faktori, sankcije i ratovi...Da su oni krivi za nas bolesni partiski sistem koji ste vi doveli do perfekcije...A tvoja stranka sps i ti ste nas u to vreme spasili zato sto propale firme nije niko hteo niti mogao da kupi.Nitimje novac mogao ucinu zemlju, samo je iz nje izlazio na kipar...Banke su ljudima pokupile svu ustedjevinu jos pride, sto je necuveno...

sve što vučić priča je laž on je najveći licemer da je on kojim slušajem u opoziciji a da ovi na vlasti ovako daju državnost kosovu kao što on daje on bi srušio skupštinu i zapalio srbiju napada opoziciju kako su pokrali kolubaru a svi najveći lpoovi su kod njega u stranci ili ga podržavaju kao palma što je glavni za pljačku kolubare koji je imao kamione i bagere koji su kopali po 25 sati...svi lopovi i najgori šljam politički iz Ds-a DSS-a G17 spo..Srs-a su kod njega i sve ih je zaštitio i dao im funkcije....nismo mogli da dobijemo goreg od njega na vlasti pravi je manipulator sve ono što on radi podmeće drugima..pa primio je su stranku ljude koje je nazivao najvećim lopovima kao siniša mali.goran vesić kao i one kojuji su mu kunul decu i porodicu iz radikalne stranke..zar ima većeg licemerja od toga siniša mali kad je bio u ds-u do 2012 je bio najveći lopov a kada je prešao kod njega postao je najpošteniji čovek kao i svi drugi koje je primio pod svoje skute

Hm, čuh sad da se pominje da je pregovarao u Beču sa Šiptarima ..

Ko igra za raju i zenemaruje taktiku završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku

Pa naravno da jeste; to mu je bio ulazak u politiku. Sa Samardžićem je išao na pregovore.

Njega je Mirko Cvetković zadržao i ostao je savetnik za Kosovo i posle odlaska DSS u opoziciju 2008. godine.

a eu ogranicio cenu gasa po kojoj rusija mora da proda svoj gas
da li ti je bar to poznato
Кога ће то ЕУ да ограничава..да ти мени руководиш ,
мени постављаш Цену по којој ћу ја ,МОЈУ СИРОВИНУ,да продајем? :lol:

Зато вас је Путин СКРОЗ УКИНУО!
Сад ћете да плаћете и ВЕЋУ ЦЕНУ него што је то БАЋУШКА потраживао, преко Кине и Индије и осталих
Посредника :D

Помрећете од Глади.

dovoljno je da sledimo svoj put,
pod uslovom da nas ne bombarduju svakih par godina
sto znaci da se promeni ceo svetski sistem,
sad smo na pravom putu,
pa tako samo boodale mogu da veruju
da je i ovo u skupstini danas bilo spontano
Pa kazi pobogu koja je to drzava u Evropi, kako to trebamo, kojom politikom?
U skupstini nije bilo spontano SNSovci su videvsi da Car gubi u dijalogu sa opoziciom resili da to prekinu svojim divljackim nacinima, saplitanjem, guranjem, udaranjem, vikanjem...

Koga bre odrzala? Mozda tebe ako su ti matorci bili SPSovci i lopovi... Mislim svakako ne bi smo pocrkali, kuvali bi koprivu kao sto su mnogi radili....Nasa industrija je upropascena, plate su kasnile po godinu,dve ili ih nije bilo, nisu nicemu vredele....Ali da, ja razumem tvoj mozak, ti si milosevicevac pa si tako postavila stvari da su za sve krivi strani faktori, sankcije i ratovi...Da su oni krivi za nas bolesni partiski sistem koji ste vi doveli do perfekcije...A tvoja stranka sps i ti ste nas u to vreme spasili zato sto propale firme nije niko hteo niti mogao da kupi.Nitimje novac mogao ucinu zemlju, samo je iz nje izlazio na kipar...Banke su ljudima pokupile svu ustedjevinu jos pride, sto je necuveno...

Činjenica jeste da smo bili u zaostatku, ali bi stigli

Vidi ja sam videla po nešto i kakve su fabrike bile i gde su izvozile i bilanse, pa sam videla kako se ulazi u vlasničku strukturu, kako se postavlja sistem, kakve se obmane rade i igre a videla sam i kako se saseca .. i sve što sam videla, kada sam nakon par godina onako saznala još neke informacije pa povezala .. pa zapitala sam se da li je realno u kakvim smo obmanama živeli .. e to je bio zločin

I opet ne osuđujem samo kažem možda je to najmanja cena koju smo platili i možta je tako bilo najbolje od svega ponuđenog ali ne možemo ne reći stvarnu istinu i baljezgati nakon 2 decenije o miloševićevcima i đinđićevcima , već sagledati realno to vreme

Problem ovog zapadnog poredka je bio skrivanje .. nije se pokazivao onaj koji je vukao konce ,, licemerje i skrivanje ..a mi se koljemo da li nas je više unakazio Đinđić ili Milošević

Ja ovde Đinđića koristim kao predstavnika tog sistema i pitam se da li je znao šta radi?

Pa kazi pobogu koja je to drzava u Evropi, kako to trebamo, kojom politikom?
U skupstini nije bilo spontano SNSovci su videvsi da Car gubi u dijalogu sa opoziciom resili da to prekinu svojim divljackim nacinima, saplitanjem, guranjem, udaranjem, vikanjem...
ne postoji takva idealna drzava jer je svetski sistem nakaradan,
zar ti toliko ne mozes da shvatis,
5% populacije zivi na grbaci njih 95%
pet posto zivi u luksuzu jer je opljackao ovih 95%
kome od ovo dvoga bi ti zeleo da pripadas

Back