a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 37.495
oko cega?Ако се неко побије, биће то жене ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oko cega?Ако се неко побије, биће то жене ...
Stidis li se toga sto pricas? Jel ti mislis da ce ovo vjecno da traje?Е јел могуће да ће ви Путиновци боље да радите у овом тренутку за Србију од Вучка?
Нисте свесни да сте мањина и да вас Вучко храни?
А ти, стидиш ли се што Руске интересе сад подржаваш у Србији, кад је општа русофобија у моди на западу?Stidis li se toga sto pricas? Jel ti mislis da ce ovo vjecno da traje?
Обрадовић провоцира тучу,
ушао је међу Напредњаке ...
Ko vam je izmislio te floskule, Vucicevic?А ти, стидиш ли се што Руске интересе сад подржаваш у Србији, кад је општа русофобија у моди на западу?
Тако се не води Србска дипломатија, да се више брине о Русији него о Србији, кад нам Космет виси у ваздуху...
У нешто се не дира... само хладнокрвно са манијацима, тако пуцају скрозУд'рите га!!! Шта чекате?
Ја сам против Вучића, али само у унутрашњој политици...Ko vam je izmislio te floskule, Vucicevic?
Spustite se na zemlju jer su mnogo mocniji padali, pa cete i vi.
Sto mijesas Rusiju i Putina sa Vucicevom izdajom Kosova?Ја сам против Вучића, али само у унутрашњој политици...
У спољној мора јединство, а то вама диверзантима Путиновим смета, јер све контра радите...
Hahahaha.U tom mometnu su ka opoziciji krenuli poslanici vlasti i krenuli da se guraju sa opozicijom uz neprimeren rečnik. Naravno, nije izostala ni reakcija predsednika Vučića.

Oni rade za Rusiju, a ne za Srbiju. Oni su izdajnici svoje zemlje.Ја сам против Вучића, али само у унутрашњој политици...
У спољној мора јединство, а то вама диверзантима Путиновим смета, јер све контра радите...
Ви сте издајници и букачи... сад кад треба слога ви кидате ко пси...Sto mijesas Rusiju i Putina sa Vucicevom izdajom Kosova?
Odgovori na pitanje, ostavi se demagogije.Ви сте издајници и букачи... сад кад треба слога ви кидате ко пси...
ček lažna opozicija Dveri i Zavetnici hoće da linčuju Vučića a pravca opozicija Đilas i ostali ga brane... kako sad to?
Сад нам треба тврд живац и слога, а не хистерија и да се бламирамо у целом свету сад пред преговоре...Odgovori na pitanje, ostavi se demagogije.
Да, да... ти без крви и песнице не признајеш манијаштво... шта ћеш, високе стандарде имаш...veći je haos kad ja prdnem i kad žena izleti iz sobe nego ovo gurkanje.. znao sam da mediji opet jdu govna
Koje pitanje?Odgovori na pitanje, ostavi se demagogije.