AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 30.549
Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikakve tuce tu nije bilo i nemojte preuvelicavati.
A u palamentima se desavaju ovakve stvari sirom sveta, a kamoli ne kod nas kao temperamentnijih naroda i narocito kad su ovako vazne teme.
Vučić i njegovi zakulisni dilovi se ne mogu opravdavati.
Nek podnese ostavku i obelodani šta je dogovarao.
I naravno nema pravo ni na novac ni na akcije za nešto što nije roba.
Nešto se domunđavao sa Kentom (kvintom)Kako ti znaš da on ima dilove? Šta je dogovorio tačno?
Vidi se da ne misli ništa što priča, Orlić je puki karijerista.Za tebe spamerku foruma, nesumnjivo je da je Orlic (spamer Skupstine) uzor i genije.
Ma ni luk jeo ni luk mirisao nije. Smešno pitanje.Kako ti znaš da on ima dilove? Šta je dogovorio tačno?
Nešto se domunđavao sa Kentom (kvintom)
Ma ni luk jeo ni luk mirisao nije. Smešno pitanje.
Praviš se luda, kao i tvoj šef.Pa napiši šta znaš...
Pa idemo da demonstriramo ako mu dil ne valja
Praviš se luda, kao i tvoj šef.
Pa izjavio je da okvirno prihvata tajni dilMoj šef ovih dana trenira strogoću na tržištu Srbije, osilio se malo , nikad dosta para za finansiranje standarda u Jevropskoj uniji
Nego napiši za Vučića kakav dil i dogovor ima i sa kime?
Već napisah, sumnjiv mi je i opet mu se Veber priviđa
Psiholog Diksi da vrši selekciju ko može u skupštinu. Naravno Boško ne može.
Pa izjavio je da okvirno prihvata tajni dil
Detalje ne zna ni Vrhovni savet skupštine, nego samo kancelarijski prijatelji Aleka Brankovića
Pa nije u poređenju s VučićemNemoj tako Branković nije bio izdajnik... toliko je istoričara popravilo svoj socijalni status da bi sada bilo greota rušiti njihovo delo kada su napisali novu povijest srPskog roda
Pa nije u poređenju s Vučićem
Psiholog Diksi da vrši selekciju ko može u skupštinu. Naravno Boško ne može.
Razne priče kruže za ove dve gospodjice gospodje ali što bi Jugoslav Čvarak rekao ne treba verovati glasinama i Višekruni.E to nek naša voljena Diksi zaradi svoju koru 'leba, ionako se školovala za to.
Nego kad već pomenu Stašu, moram da se "pohvalim" da sam je video u gradu negde pre možda mesec ipo dana, negde pretprošlog meseca i to baš blizu skupštine, tamo kod trga Nikole Pašića, na jednom od onih pešačkih prelaza.
Znaš prolazim ja pored nje i onako vidim ona me onako kao skenira od glave do pete, sad ne znam jer sam joj možda bio dopadljiv ili su joj samo "bole" oči moje drečave ciklama patike i "kanarinac" žuta jakna , no nebitno, znas tako prodjem pored nje samo i u jednom momentu onako za trenutak ukrste nam se pogledi, moram da priznam da sam se uplašio malo kad sam je video na šta liči, onako sva naduta, izobličena, sa tim naduvenim ustima, kilo šminke da možeš zidarskom špartlom da skidaš, lice onako se presijava kao da joj je od plastike ili keramike, izgleda ko Joker iz Betmena, tako dva naduta, izobličena izgleda kao da joj se desilo nešto, kao da ju je roj pčela izujedalo po licu, malo me onako na trenutak neka neprijatna jeza uhvatila kad sam je video.
to bi takvi kao ti voleliIzazivač tuče je Mržnja, koju je SNS posejao u društvu zadnjih 11 godina
Vidiš i sam da se raspada SNSto bi takvi kao ti voleli
ali prc, nemas tri bage veze
sreca pa navijas za luzere i psihopate, ocekivano