Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.534
Pa ti mrzis, ja nikog ne zovem tako, na stranu sto je protivno pravilniku sta radis tj. pises.Mrziš obe strane?
Ili su oni ista strana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti mrzis, ja nikog ne zovem tako, na stranu sto je protivno pravilniku sta radis tj. pises.Mrziš obe strane?
Ili su oni ista strana
Izazivač tuče je Mržnja, koju je SNS posejao u društvu zadnjih 11 godinaA tu "tucu" ako je uopste bila a nije je bilo, izazvao je niko drugi do predsednik Skupstine onaj Orlic sa svojim zajedljivim i nepristojnim komentarima i provokativnim ponasanjem.
Danas se vidim, malo ispravio mada dzaba, ali iskljucivo je on kriv.
Pa jeste delimicno, bilo je mnogo vredjanja na racun opozicije.Izazivač tuče je Mržnja, koju je SNS posejao u društvu zadnjih 11 godina
Pa da, Adolf je bio šokiran da više nije u studiju sa 1 novinarom prknoduvačemPa jeste delimicno, bilo je mnogo vredjanja na racun opozicije.
Ja vidim nešto me boli *****Evo je Milica, pocinje!
Ne zelim nikom nista lose, ali toliko je iritantan, toliko zloupotrebljava svoju funkciju da cita lekcije poslanicima kao da su deca, da je to neoprostivo...on izaziva svadju i kao da zeli nerede u Skupstini zato je to prvi poceo i da spominje neke tuce...dno, dno.Ovaj Orlic se mnogoooo prokurcii, on je jedan od onih ljudi koji kad sedne na visoku stolicu onda pokaze koliko je los, a kad je na niskom teonoscu onda je krotak i moli.... Sigurno ce doci vreme kada ce proci kao Komrakov od strane pobesnelog naroda.... Isutiran u dupe od strane naroda...
Srbijanci,oni zive jos u tursko doba.Ne zelim nikom nista lose, ali toliko je iritantan, toliko zloupotrebljava svoju funkciju da cita lekcije poslanicima kao da su deca, da je to neoprostivo...on izaziva svadju i kao da zeli nerede u Skupstini zato je to prvi poceo i da spominje...dno, dno.
Neka je - naš je
Па вама Чивутима одговара србска неслога...
Овај пут вам неће проћи, букачи ће у ЛАзу, са све вама диверзантима Путиновим
Debilko Jovanov
U poređenju s Bednicom Zavetnicom, i Orlić je genij
Vidi se i po obliku njegove glave da je debilko, a nije mu prvi put da javno napada na zene.
Za tebe spamerku foruma, nesumnjivo je da je Orlic (spamer Skupstine) uzor i genije.U poređenju s Bednicom Zavetnicom, i Orlić je genij
On deset godina pregovarao Srbija i srbi na Kosovu i Metohiji nista ne dobise a sad krivicu baca na opoziciju da su oni unistili drzavu.Lazes Vucicu obesi se spasi Srbiju.Џаба је кречио
Reci mu u oči, napiši mu na Krstarici, čita on...On deset godina pregovarao Srbija i srbi na Kosovu i Metohiji nista ne dobise a sad krivicu baca na opoziciju da su oni unistili drzavu.Lazes Vucicu obesi se spasi Srbiju.
Sa Jupitera.Reci mu u oči, napiši mu na Krstarici, čita on...
Jel si ti izBosne?
A dobro onda, slušaj...Sa Jupitera.
Dali im dva minuta da kazu sta imaju o Kosovu i Metohiji i ta dva minuta im upada presedavajuci ne zeleci da narod cuje sta imaju da kazu oni za koje su glasali.To demokratija,to parlament,to drzava,Bljak.Izazivač tuče je Mržnja, koju je SNS posejao u društvu zadnjih 11 godina