Скупштина-неповерење влади

Osim sto si glup ,ti si i nepismen.

Razlikujes li ti vremena u srpskom jeziku?
Ono buduce,proslo,.....

Ili je tebi to sve isto?

Da te podsetim, ti si napisao da su impulsi VEC POSKUPELI.
Ja tvrdim da nisu. Nisam rekao da nece poskupeti,nego da nisu poskupeli.

Dva razlicita pojma su poskupeli i poskupece. Mozda i ti nekad budes licio na coveka,ali sad trenutno nisi ni blizu toga.
Znaci dokazano je da tvoja konstatacija da su impulsi poskupeli nije tacna.

Da treba da poskupe u 2009........mozda.

Mozda vlada sad padne u skupstini,pa novi izbori,pa radikali uzmu vlast sa svojih 5% i telefon bude besplatan..

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Ili ne bude telefona... :mrgreen:

Bezvezna rasprava i traćenje vremena.I nije neki period da bi se pokazao učinak vlade,kilavi jesu i spori,ali je još mlitavija i šugava opozicija. Predlozi i kritike sa kojima su hteli da obore vladu i da nekog ubede da se povuku su smešni,bajati i već viđeni.Ako već DSS i SRS nemaju snage ni mogućnosti za obaranje vlade,onda bar neka ih puste da na miru rade i donose zakone,valjda su se ispričali i iskritikovali juče.

U TV dnevniku 2 na RTS1 javiše da je epidemija nepoznatog porekla odložila sutrašnje zasedanje Skupštine Srbije do daljnjeg................... :think:
PS
Zna li ko šta više o poslaničkoj*epidemiji*.........ili manjka broj do 126...........mislim vladajuća većina...........ili je pala vlada odavno....samo nisu VLADI javili............a možda onaj ko VLADA i zna .....a ostali da NA-GADJAJU.........:hahaha:

U TV dnevniku 2 na RTS1 javiše da je epidemija nepoznatog porekla odložila sutrašnje zasedanje Skupštine Srbije do daljnjeg................... :think:
PS
Zna li ko šta više o poslaničkoj*epidemiji*.........ili manjka broj do 126...........mislim vladajuća većina...........ili je pala vlada odavno....samo nisu VLADI javili............a možda onaj ko VLADA i zna .....a ostali da NA-GADJAJU.........:hahaha:

Ima jedan problem....
U ovom slucaju onaj ko je pokrenuo inicijativu za smenu vlade treba da skupi 126 poslanika.
Voleo bih da vidim tu racunicu kako doci do cifre 126.

Back