Министар у Влади Ђуре Мацута на састанку са страним државником није имао српску заставу иза себе, а застава иностране државе је ту

Smem prijatelju da kažem sve što mislim !
Ali ne slušam,.. i ne nasedam na glupe provokacije,.. ni tebe niti bilo koga, ko me ranije nije uverio
kasno je da se menjam.
A, "hvala" ti za ono "šovinista".
da ti prijavim post ? :per:

Pominji šta hoćeš,.. od-volje ti,..
Nemoj da me prijavljujes,gde cu posle:andjeo:
Imas potencijala,nisi los decko.
Svaka uspesna drzava zna kad treba biti nacionalista,a svaka neuspesna se pravda

Nemoj da me prijavljujes,gde cu posle:andjeo:
Imas potencijala,nisi los decko.
Svaka uspesna drzava zna kad treba biti nacionalista,a svaka neuspesna se pravda
Davno sam ja bio dečko,..
Neću da te prijavim,.. mrzi me,..

ps: Što ti je tako loš rejting ovde ?
Samo se politikom baviš ?

Prilozi

• Screenshot_12.png
    Screenshot_12.png
    68,1 KB · Pregleda: 6
Davno sam ja bio dečko,..
Neću da te prijavim,.. mrzi me,..

ps: Što ti je tako loš rejting ovde ?
Samo se politikom baviš ?
Nisam znao da postoji rejting
Iskljucivo politikom i duhovnoscu,ali to ne komentarisem

Jel ti komentarises iz koristi :think: ja nikada,a nisam ni u mogucnosti i pri volji kad bih bio
Nemoj mene u isti koš :kafa: , ja sam prosvetar,..
Do-duše malo me zabavlja da vas stresiram jednostavnim (prostim i direktnim) pitanjima, jer sam po vokaciji (a i po di-foltu) neopredeljen :) . Nešto kao dr Votson (iz romana A. Kristi) kojeg je slušao i Šerlok Holms jer je imao jednu vanrednu osobinu da uočava očito ;) .
Ako si razumeo, šta sam ti hteo reći - zdrava seljačka pamet ( a "Pretpostavka je majka svih zaeba" :kafa:).

Do-duše malo me zabavlja da vas stresiram jednostavnim (prostim i direktnim) pitanjima, jer sam po vokaciji (a i po di-foltu) neopredeljen :) . Nešto kao dr Votson (iz romana A. Kristi) kojeg je slušao i Šerlok Holms jer je imao jednu vanrednu osobinu da uočava očito ;) .
Ako si razumeo, šta sam ti hteo reći - zdrava seljačka pamet ( a "Pretpostavka je majka svih zaeba" :kafa:).
У ком роману Агате Кристи се појавио Др Вотсон?

Изгледа да не предајеш књижевност у просвети.

У ком роману Агате Кристи се појавио Др Вотсон?

Изгледа да не предајеш књижевност у просвети.
:bravo:, pomešali mi se živci,..
Poaro i Holms,.. mali čovek jajolike glave nije pušio na lulu..
Izvinjavamo se... ser Arturu Konanu Dojlu

Pogresni zakljucci,naravno,dovode do iskrivljene stvarnosti,a dugotrajni PZ,kvare karakter,ako vec nije los,po nasledju.
Ne moze se izdavati za neopredeljenog kad ti pisanije uvek,na austrougarsku vodenicu ide:ceka:

Back