Skupština 2. septembra

imam utisak da ovi na vlasti niti znaju niti umeju da rade svoj posao, sto ne znaci ni da su ovi drugi bolji...samo je cinjenica da su mnogo obecavali a sad treba to i ispuniti...e sad su krivi oni drugi sto opstruisu rad...imaju vecinu i poslovnik koji su sami pisali...sta im jos treba..

imam utisak da ovi na vlasti niti znaju niti umeju da rade svoj posao, sto ne znaci ni da su ovi drugi bolji...samo je cinjenica da su mnogo obecavali a sad treba to i ispuniti...e sad su krivi oni drugi sto opstruisu rad...imaju vecinu i poslovnik koji su sami pisali...sta im jos treba..

ja to pricam odavno treba jednu govnjivom motkom da sve redom pobijemo i izbacimo na neko pusto ostrvo pa neka tamo sastance pljuju se i svadjaju se jer vec 20god slusamo o eu o boljem zivoti itditd.nama treba totalna promena politicke strukture,mislim na sve od tadica-kradica,kostunija,patkica i ostale koji se bogate i zajebavaju ovaj narod praznim pricama

probudim se nocas i razmisljam

ako je skupstina neaktivna prakticno od osnivanja, kako to da vladi* nije neprijatno, nego punom parom ispunjavaju svoje partijske namere, a za pola drzave ih stoli bojko

* - vlada jedva sastavljena od onih i nekoliko `spavaca`, sa tesnom i labavom vecinom

Back