Скупови форумаша

• Začetnik teme Začetnik teme Dovla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
'Ел видиш како имаш лоше мишљење о мени :( Ja da se uobrazim? Odakle ti samo to? :D

А Тина... прелепа је
e7e7aff6-1.gif
e7e7aff6-1.gif
e7e7aff6-1.gif

:cmok: :cmok: :cmok:

Jok, nemam ja loshe mishljenje o tebi... naprotiv... (:

Sad cu da pogledam slikice... =DD

O gospodebozemajkobozijaisvisvetci... nasta licim na onoj slici sa Stefanom... pa mogla si da mi kazes da sam ispao retardirano i da se bolje namestim :(

Nasmeja me... Kad bi ti video moje slike... :lol: Ja postavljam samo one lepe... :mrgreen:

Inache, mislim Shix k'o Shix, smeker... :mrgreen:

Monika i Vlada su mi prelepi na onoj zajednichkoj... (:

Eh da, Stefan K., choveche smej se, XXX puta si lepshi kad se nasmejesh!

Sofffy, standardno... luda i lepa... cornula bih ti tu majcu da nije sa srebrnim slovima ;'(

Electru sam zamishljala potpuno drugachije... ali potpuno... a Baraba je bash lepa... (:

Eto...

Znas kada je Luka postavio likove iz "South Park" na temi "Sta mislimo jedni o drugima"? Tako sam te i ja otprilike zamisljala:D
Ali prevari se i on i ja, i verovatno pola foruma;p
Izgleda da ce morati ponovo (;

Pa tamo sam bila crvenokosa i... mmm... imala cigaretu u ruci. A ovde sam crnokosa i imam cigaretu u ruci. :mrgreen:

Ja sam Elektru zamišljala kao tetu sa njenog avatara. :P

Eh, ona je nešto posebno. :)

ja sve osobe zamishljam nekako prema avataru...svesno ili nesvesno, ne znam, ali utisak za avatar mi se vezuje za osobu (ne da li mi je zanimljiv i sl, nego ako neko ima osobu na avataru)...
@tihana, tako sam tvoj izgled vezala za tvoj avatar, a npr, za mimu mi je ostala ona prva osoba koju je imala (mislim da je sa nekim sheshirchicem i cigarom...)

Back