Skupljate li nepotrebne stvari?

Ma, skupljam ja šta i treba i ne treba. Ponajviše vidim da skupljah pogrešne ljude. Lako ću ja za stvari. Kako ću za ljude? U , jb*, pa imala sma dobrog učitelja i učiteljice. "Lako" ću ja. :) Lekcija iz prve ruke. Još Vam nije jasno? I ne treba da bude. Tako sam i htela. Malo je zaje*ano kada se sve ne kapira, znam ja...Je li tako? ♥

Naravno...
Garderobu koju nisam obukao godinama - nikad se ne zna kad mogu ponovo da uvedu radne akcije....
Razne plasticne, gumene i metalne ostatke od svega i svacega - mozda se jednog dana prijavim na "there I fixed it" takmicenje ili poziciju prvog Grunfovog asistenta...

nemas tu nikakav recept..otvoris ormar na primer i sve sto nisi obukao zadnjih godinu ili dve..spakujes u veliku najlon kesu i das nekome..
plus koje kakve sitnice koje si skupljao zadnjih godinu dana..spakujes uz tu garderobu...:lol:

Ma znam, salim se... Nedavno sam imao neku takvu akciju, ali kad je covek proklet... Umesto da bacim sve, ostavio sam trecinu, a da za to nije postojao nijedan normalan razlog...
Otud ironija u postu gore...

Back