SKRTICE, ides mi na zivce!!!!

a šta da se radi kad ih ima mnooogo!
ja ne volim da delim račun, što bi rekla helen, nije mi po naški, a i mislim da je to ok u nekim mlađim godinama...baš mi je bezveze da se raskusuravam sa nekim svaki put, pogotovo kad mi je kao neki dobar prijatelj...tu valjda ne bi trebalo da se meri koliko je ko dao...
ipak, od kada sam primetila da se neki ljudi svaki put grebu prihvatim novac od njih kada hoće da mi ga refundiraju...
takođe, kada je u društvu puno osoba ili kada je u pitanju neka večera za više osoba, onda mi je ok da svako plaća svoj deo, jer ne očekujem da iko sam plaća tako veliki ceh...

organski ne podnosim muskarce štekare i ne bih sa takvim bila u vezi. to je jedna od prvih stvari u vezi na koje obratim pažnju. ne može niko da me ubedi da se čovek koji je u stanju da nesebično pruži ljubav, pažnju i nežnost, šteka za 100 dindži! btw, znam iz iskustva iz bliskog okruženja kako je živeti sa takvim - ne dao bog nikome!

L.1:
Изеш паре Бејбице,сад их имаш а сутра не.Уосталом ту су да се троше.
Човек има две руке,једном даје,другом узима.
А шкртице,па наравно свуда их има и нервирају ме....радо их избегавам.

Da, da, kako da ne...

S_K_V_O:
a šta da se radi kad ih ima mnooogo!
ja ne volim da delim račun, što bi rekla helen, nije mi po naški, a i mislim da je to ok u nekim mlađim godinama...baš mi je bezveze da se raskusuravam sa nekim svaki put, pogotovo kad mi je kao neki dobar prijatelj...tu valjda ne bi trebalo da se meri koliko je ko dao...
ipak, od kada sam primetila da se neki ljudi svaki put grebu prihvatim novac od njih kada hoće da mi ga refundiraju...
takođe, kada je u društvu puno osoba ili kada je u pitanju neka večera za više osoba, onda mi je ok da svako plaća svoj deo, jer ne očekujem da iko sam plaća tako veliki ceh...

organski ne podnosim muskarce štekare i ne bih sa takvim bila u vezi. to je jedna od prvih stvari u vezi na koje obratim pažnju. ne može niko da me ubedi da se čovek koji je u stanju da nesebično pruži ljubav, pažnju i nežnost, šteka za 100 dindži! btw, znam iz iskustva iz bliskog okruženja kako je živeti sa takvim - ne dao bog nikome!
E sada ?....
Pa nije to uvek tako , a i npr moja bivsa zena je npr bolesna kad su cipele u pitanju i svako malo kupuje cipele od kojih mnoge obuje samo u prodavnici dok ih proba , a ima cipela ma ne zna se koliko...
E to je po meni bacanje para ... ako kupis nesto bolje kupi skuplje , ali kvalitetno i samo ako ga koristis .... Sta ce ti ono sto ne koristis...?
I sada ako sam ja skrtac onda dobro .... :roll:

Poznanika i prijatelja oko sebe takvih nemam. Nekad placa svako svoje, nekad ja nekom, nekad meni neko.
Naravno svako od nas zna bar nekog ko je shkrtica ili stipsa ili koko god. Moj direktor... e to je za pricu ......taj nikad nije castio a kamoli platio svoj racun...... da covek ne veruje....

S_K_V_O:
:D...ja nisam pričala o takvim slučajevima, a što si se ti osetio prozvan pojma nemam...
uostalom, šta da radimo kada nam je neophodno bar 10 pari! :D
Pa dobro svako ima svoje prioritete , a mogu i 10 pari da razumem na kraju krajeva imam i ja 7-8 pari , ali preko 50 pari malo je mnogo , pa i sva garderoba ne mora da bude firmirana jel nije ni to sto sto ima neku markicu garancija da je kvalitetno , a ja sam bio stipsa jel sam gundjao na necije rasipnistvo.... :roll:
I sada ona radi za platu od 750-800 e i kuka kako nema para , a ima i dodatne prihode i sve spiska do zadnje pare i ja sam skrtica a ona je OK ?
Eto zato se nalazim pogodjenim ... zato sto ja popravljam sve po kuci sto umem ne kupujem druge farmerke ( dobro nije da imam samo jedan par farmerki imam uvek 6 pari celih) dok jedne ne pocepam , a onda idu u sorc za po kuci ...
Ma glupo je da pricam dalje :confused:

Back