Skrill radi do 25 novembra u Srbiji

Милош Миљковић

Zainteresovan član
Poruka
365
Citao sam na netu da se ljudi zale da Skrill vise nije dostupan u Srbiji. Nasao sam poruke sa sledecim sadrzajem.

We regret to inform you that as of 25 November 2016, we will no longer offer the Skrill Prepaid MasterCard® in your country. You will not be able to use your card but your Skrill Account remains fully functional and your balance is unaffected. You can withdraw funds from your Skrill Account to your bank account or send money to any other Skrill user or online business accepting Skrill.

Pretpostavljam da vise nece moci da se koriste kartice preko ATM. Zasto su iz cistog mira prestali da rade sa Srbijom ne znam. Sigurno ih neko kupio u nameri da ih ugasi.
Videcemo kako ce funkcionisati od sutra.

Citao sam na netu da se ljudi zale da Skrill vise nije dostupan u Srbiji. Nasao sam poruke sa sledecim sadrzajem.

We regret to inform you that as of 25 November 2016, we will no longer offer the Skrill Prepaid MasterCard® in your country. You will not be able to use your card but your Skrill Account remains fully functional and your balance is unaffected. You can withdraw funds from your Skrill Account to your bank account or send money to any other Skrill user or online business accepting Skrill.

Pretpostavljam da vise nece moci da se koriste kartice preko ATM. Zasto su iz cistog mira prestali da rade sa Srbijom ne znam. Sigurno ih neko kupio u nameri da ih ugasi.

Videcemo kako ce funkcionisati od sutra.

Nemoj širiti dezinformacije ako nisi korisnik Skrill naloga. Skrill bi mejlom do sada sigurno obavestio svoje klijente iz Srbije da prestaje sa radom a pošto od njih nema takvog obaveštenja onda ti informacija nije tačna a rekla - kazala nije informacija.

Najnovija informacija je da ne vrše bankarske transakcije u američkim dolarima, ali to važi za ceo svet.

Poslednja izmena:
Ne sirim dezinformacije. Pitanje se odnosilo da se vise ne mogu podnesti zahtevi za nove kartice. Na to sam mislio. Servis ce i dalje raditi. Pitanje je da li ce moci da se podize novac sa bankomata. Uplate i isplate ce se i dalje vrsiti ali se oni povlace iz Srbije u smislu davanja novih kartica.

Pa kad staviš naslov teme:

Skrill radi do 25 novembra u Srbiji

Onda je jasno da širiš dezinformacije. Mogao bi da radiš u Kuriru ili Informeru. Naslov nema veze sa tekstom.

Back