Škotski ovčar ("Lesi")

Za mene jedan od najlepših sable pasa na svetu, pas koga smatram savršenim u svakom smislu, po mom mišljenju oličenje standarda a mogu slobodno reći i moj "Dream Dog"

Camanna Confusion - Sony
Sire: Lynaire Travlin Man
Dam: CH Camanna Cindy Crawford

Sony1-1-1.jpg

Sony4-1.jpg

Sony3-1.jpg

sony1-1.jpg

International Champion
Spain Champion
Junior Warrant UK (najlepsi mladi muzjak u engleskoj 2006)
Top Collie of The Year 2008 in Spain

Iako je put do ovakvog psa težak, mukotrpan i iznad svega skup, uvezli smo zajednickim snagama ovog predivnog psa u Srbiju, Novi Sad, koji je sada vlasnistvo odgajivacnice Dallinaire, Dragane Vulic i mene kao ponosnog i presrecnog vlasnika.
Nadamo se da ce nam se trud i napor koji smo ulozili da ga uvezemo, buducim kvalitetom u uzgoju visestruko vratiti kao i unaprediti kvaitet ove predivne rase kod nas.

Poslednja izmena:
Iskrene cestitke Dragani i Goranu! Svaka Vam cast! Bravo! Jako sam srecan sto Srbija ima ljude koji umeju da prepoznaju dobar uzgoj i kvalitetne krvne linije, te da mozemo biti ozbiljni konkurenti veliki i vodecin odgajivacnicama ove rase! Bravo!
Koliko je star Sony? Da li je u srodstvu sa Kirbijem,Fredijem i Charlijem?

CACIB Odzaci - 21.04.2012
Sudija: Zoran Ćurčić

Dallinaire Unexpected Charm - "Charm"
PRM, JBOB, BOB, JBOG, JBIS III & BOG !!!

Dallinaire Touch Of Magic - "Magic" - CAC
Camanna Cotton Mama - "Saidy" - CAC
Camanna Cold Play - "Freddy" - CAC, CACIB

6-1.jpg

4-1.jpg

3-1.jpg

2-1.jpg

CAC Bačko Petrovo Selo - 22.04.2012
Sudija: Slavoljub Andrić

PRM, JBOB, BOB & BOG II !!!

Dallinaire Touch Of Magic - "Magic" - PRM - Sa ovom pobedom Magic je obezbedila titulu mladog šampiona!

Camanna Cotton Mama - CAC

5-1.jpg

1-2.jpg

7-1.jpg

8-1.jpg

Hvala! :-)
Missy (Monsolana Sunmiss at Dallinaire) je Charmova majka. Prelepa gold sable ženka. Daje izuzetno kvalitetno potomstvo. Njeni sinovi iz prošlih legala postižu jako dobre rezultate u Engleskoj (Moonwalker Dallinaire for Chantique - do sada 2CC, sa 3 postaje šampion Engleske, Misty Shadow Dallinaire over Trubule - BIS pobednik u UK), Nemačkoj (Dallinaire Midnight Traveller - šampion Nemačke i najlepsi koli za 2010 godinu), Italiji (Dallinaire Moonlight Dreamer - Int. CH. Šampion Italije) itd...
Evo i par njenih slika

Missy1-1.jpg

Missy3-1-1.jpg

Missy2-1-1.jpg

Missy4-1-1.jpg

jel neko video miminu mamu? :rida::rida::rida:

kuja mi se pokvarila :( vec par dana nije ona stara. slabo jede, pa ne jede uopste, pa opet slabo... sinoc joj izmerim temperaturu 40C :dash: jutros temperatura padne na 39C. pre sat-dva smo se vratile od cika doktora, radili naravno razmaz, da nije babezija. na svu srecu- nije.

znam da je pitanje ultra-ultra-mega glupo, ali moram: mama i ostali, dajte predloge sta bi moglo da bude- povisena temperatura tu i tamo, bilo je malko proliva, pomalo apatije, cista krv, cista mokraca... inace, jedva je izvucem napolje kad je vreme setnji, i prvih 50ak metara je mucenje i razvlacenje i natezanje, ali cim vidi lopticu, odmah zivne... ubija me :dontunderstand:

nadam se da je tek neki 'protrcavajuci' virus...

a znala sam da je pitanje glupo :D

jel imate neke sezonske viruse u modi ili slicno?

vet ne zna da kaze za sada nista, veli da posmatramo da li ice da zivne. uverava me da nije zivotno ugrozena. mada mi je to jasno, samo sam u poslednjih nekoliko godina postala uzasno osetljiva na kerove :@ sto ih duze imam, to sam paranoicnija...

:O ja odo juce da spavam, pa jutros da radim, a ovde ima jos predloga. hvala oftamolog :klap:

pa nista, ostaje mi da skupljam govanca :)

nisam videla kera od jutros, sad je sa majkom u setnji, cekam da se vrate da vidim kakva je :)

edit: stigla je, nece da jede :dash::dash::dash:

Poslednja izmena:
CACIB Sivac - 12.05.2012
Sudija: Ratibor Cekić

6 kolija u konkurenciji, od toga 3 iz Madjarske.

6-1.jpg

CAC, CACIB, Best Dog & BOB

Pierre-1.jpg

Dallinaire Pierre Cardin - CAC (Razred Zrelih) Vlasnik: Adrienn Varga (HU)
Inače ovaj pas je Valijantov brat iz legla.

Magic2-1.png

Dallinaire Touch Of Magic - "Magic" - CAC, CACIB, Best Bitch

Saidy-1.png

Camanna Cotton Mama - "Saidy" - CAC, R.CACIB

Poslednja izmena:

Back