Škotski ovčar ("Lesi")

Navijamo da i Dona ostavi bar jedno leglo iza sebe, evo juče popodne sam ih malo fotkao

picture025j.jpg

picture015xr.jpg

picture017vy.jpg

picture023sx.jpg

Poslednja izmena:
Pozdrav svima prije svega ;)

ovdje se dobro zakuhalo u posljednje vr koliko vidim,evo procitah sve u svemu zadnjih 5-6 str.
malo mi je zao vas par sto se nervirate zbog neodgovornih majmuna,ali glavu gore,svi mi znamo ko su LANA(Vesa),DONA,MIKI... i slicni psi i koji je njihov kvalitet,ne nervirajte se bezveze
niko nije mogao da krivotvori lanine titule ili od nekog drugog psa
niko nije mogao da krivotvori leglo Miki x Lana iz kojeg je nastalo 8 extra dobrih pasa od kojih je jedan mladi sampion srbije,sto vi svi vec dobro znate

naravno i ja sam ponosni vlasnik jednog od njih i ne bih ga mjenjao ni za sta na svijetu,imate jedno veliko mahanje od Arona iz Sarajeva
2d2gbj6.jpg
[/IMG]

i jos nesto onako cisto informativno,evo nasao sam na pik.ba portalu iz BiH oglas tog "katića"
pa evo vam link,pogledajte sami
http://www.pik.ba/artikal/1307084/lesi-stend/

pozz svima:D

Ovde se bas svasta nesto izdesavalo! Taman covek ode na odmor i forum se popuni. Millubie,ova mala sto juri sve zivo je tako razdragana,da ti jednostavno ljubitelji skotskih ovcara mogu pozavideti,a i na " arsenalu" koji posedujes! Svaka cast!
Mala je moj favorit definitivno! :super:
Ukoliko ne uspemo u nameri da Dona postane majka, jedna crna ženkica iz njenog prvog legla je već rezervisana :heart:

Bravo Smeh,i ja volim trikolore,mada vise volim sable,ali ne mogu da se odlucim! Ali,Donu treba pariti da se ostvari kao majka,mislim da ona to jedva ceka! pari je sa trikolorom,i mozda dobijes trikolor stene i da i njega cuvas. Osim ako dona nije dominantno zuta,pa onda stenci ne mogu biti trikolor vec dark sable.

Bravo Smeh,i ja volim trikolore,mada vise volim sable,ali ne mogu da se odlucim! Ali,Donu treba pariti da se ostvari kao majka,mislim da ona to jedva ceka! pari je sa trikolorom,i mozda dobijes trikolor stene i da i njega cuvas. Osim ako dona nije dominantno zuta,pa onda stenci ne mogu biti trikolor vec dark sable.

Dona je po meni dominantno zuta ,tako da nece moci da daje trikolore.

Lepa je Kejtina sestra...stvarno! I posebna.
Ali... ;). Ja se već izjasnila ko mi je favorit. :p
Za Donu, iskreno - ne znam. Lari (imam negde slike) je bio sličan, i sa čisto žutom ženkom (opet po meni) - imali smo dva puta po jedno crno štene u leglu.
E sad... ja nisam neki poznavalac, čak nisam ni razmišljala ranije na ovu temu, moguće je sasvim da grešim u proceni, odnosno da pogrešno mislim ;).
Edit: Ako je ovo što Ljubiša kaže tačno (a mislim da mu treba verovati) i čak i ako uspemo sa Doninim potomstvom, ostaju i dalje "u igri" Kejtina deca... pa ćemo imati (i) trikolora. :zcepanje: Nek' se komšije raduju!

Poslednja izmena:

Back