Millubie
Zainteresovan član
- Poruka
- 261
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brilyn Diamond Discovery
Mikijev otac.
Dallinaire Love Surprise
Mikijeva sestra iz legla Spajsi.
sto se tice nje, priblizno lici na starog....njuska, oci...
ps ako ti smeta ovo moje komentarisanje, reci...![]()
Izuzetno lep pas.Monsolana Suntwist
Majka od Lusi.
!

Izuzetno lep pas.
ali... ona je i ovce videla!
Ja mojoj "pretim" da ću je voditi kod ovaca ako ne sluša
Dopada mi se što je stalno u pokretu... takvi su i moji.![]()
Double Scotch Gold First-Class
I da ne zaboravim legendarnog Topera Mikijevog dedu.
Ne smeta mi samo ako si spreman za normalan razgovor.
Topera se sećam...
Viđala sam ga po izložbama... mislim da je moj Lari u to vreme bio među mladima (kasnije nismo ni išli na izložbe).
Koliko se sećam bio je "pozajmljen" u Makedoniju neko vreme? Ili prodat?
ma sve ok...jednostavno, ti forsiras modrnog tipa, ja starog...i to je to...
znam da im je to prirodno, ali ako moze neki savet u vezi dlake....tu sam da saslusam...
Trebalo bi da je bio rođen negde 1991. ili 1992. Sećam ga se baš jako dobro. Mislim da mu je jedna od ćerki živela u mom komšilukuDa pricala mi je Dragana da je bio u Makedoniji.
.
.Ja ne forsiram ,ja licno preferiram moderan tip ali volim i neke osobine klasicnih a posto cuvam i jedne i druge uvek mogu da ih uporedim.
Sto se tice dlake ja nista posebno ne radim psima osim sto ih detaljno ocetkam jednom mesecno ,kada se linjaju nesto cesce a kada dlaka raste prodje cak i vise od mesec dana od cetkanja do cetkanja.Kupam ih na prolece i na jesen i ako ima potrebe ,ako je neka bitna izlozba onda dva dana pre izlozbe.
ok.hvala. da li je tacno da nesmeju cesto da se kupaju, da su osetljivi na vodu...?
Nije stvar u vodi.
Već u šamponima, sapunima i sl.
Kolikogod da su "pseći" i prilagođeni njihovoj dlaci i koži, nije poželjno kupanje češće od 6 meseci.
Važi za sve pse, nevezano za rasu.
jer imate neki vec provereni sampon koji koristite...?
, ali još nije kupana (bar ne da se upotrebljava i šampon).Uh, ne razumem samo to četkanje na mesec dana, imala sam preko 14 godina mešanca pekinezera sa identičnim tipom dlake, istina, držala sam ga u kući a ne u dvorištu, i uvek je bilo dlaka i uvek kad uzmem četku, pa prošao jedan dan ili jedan mesec, bila je po puna kesa podlake. A hranila sam ga dobro, imao je negu kakvu bi masa ljudi poželela, Smeh može da vam potvrdi ali dlaka... I da, poslednji šampon koji smo mi koristili i čini mi se da je bolji od Friskies (ovde, u Kv baš i nemamo neki izbor) je bio neki vitaminski, univerzalni, sa biglom na etiketi, firma se zove Veterinarstvo, kupila sam ga u veterinarskoj apoteci.
Ovo će svakako biti od koristi.Tesko da je tip dlake pekinezera identican tipu dlake kolija ,ja imam 5 pasa i svi imaju drugaciju dlaku.Stare zenke ne cetkam cak ni jednom mesecno pa im dlaka nikad nije bila ucebana ili u losem stanju ,jedino kad se linjaju onda ih cetkam cesce dok ne skinem svu mrtvu dlaku.Ostale pse tako nekako na oko mesec dana zimi prodje cak i vise od mesec dana a leti malo cesce i nije tacno da uvek ima puno podlake jedino kad su psi u fazi linjanja.Sto se sampona tice koristim trixie za dugodlake pse i nije los jer ih bas detaljno ocetkam posle kupanja a kupam ih obavezno 2. godisnje.Veoma je bitno da se pas ocetka detaljno i da se dodje do koze ako ne onda mozete stvarno svakog dana imati punu kesu dlake a pas ce uvek biti neuredan ako se cetka samo povrsinski.