Gost
Stvarno smo najbolje 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SLAZEM SE - JA ZIVIM ZA SKORPIJUAnonymous:Stvarno smo najbolje![]()
nemaju...anakin:vasi egocentricni hvalospevi pocinju da guse...
i sex pa sex....imate li jos nesto da ponudite?
pa to sto si ti los je_ac, nije razlog da prozivas skorpije!Anonymous:nemaju...anakin:vasi egocentricni hvalospevi pocinju da guse...
Primecuje se ovde na forumu da nisu bas ni pismene!![]()
RAK:pa to sto si ti los je_ac, nije razlog da prozivas skorpije!Anonymous:nemaju...anakin:vasi egocentricni hvalospevi pocinju da guse...
Primecuje se ovde na forumu da nisu bas ni pismene!![]()
nadji neku vodoliju, mozda je i zadovoljis (uz pomoc ruke i drugih prirucnih sredstava)
pa to sto si ti los je_ac, nije razlog da prozivas skorpije!vodolija77:Primecuje se ovde na forumu da nisu bas ni pismene!![]()
pa evo i ja se slazem sa ovim, tadodje iz iskustva... al mislim da ono sto skorpije ,kao slicno i rakovi, osecaju samo i one mogu da shvate i razumeju ... sve je to u nasem paralenom svetuslučajna prolaznica:drugi to kažu za nas mi samo to rado prihvatamo jer to shvatamo kao kompliment.
možda objašnjenje takve reputacije leži u tome što za razliku od svih ostalih škorpije(apsolutno sve škorpije bez obzira što vam to možda neće priznati) o seksu ne razmišljaju samo u svetlu fizičkog zadovoljenja.
e sad da ovo ne bi bilo puko citiranje astroloških udžbenika reći ću vrlo jednostavne stvari iz ličnog iskustva ako zaista želim da ga zadržim uz sebe na pamet mi neće pasti koliko ja fizički uživam tako da sam fokusirana na to da mu pružim što više uživanja(ostali znaci se zadržavanju u vezi u kojoj dobijaju znatno fizičko zadovoljenje čak iako nedostaju drugi elementi).ako želim da ga kaznim jer me povredio neće dobiti ono što mu najviše prija(a naravno vrlo dobro znam šta je to,potrudila sam se da saznam)
tako da dragi moji kada bi i ostali znaci toliko pažnje posvećivali seksu i na takav način ga spajali sa ostalim aspektima svog života škorpije ne bi bile jedine sa takvom reputacijom 8)
RAK:mislim da ono sto skorpije ,kao slicno i rakovi, osecaju samo i one mogu da shvate i razumeju ... sve je to u nasem paralenom svetu![]()
POZDRAV IZ MALOG KUMROVECA,KOJI JE U MEDJUVREMENU POSTAO VELIKI.DOBAR IZBOR,ZEMLJACEthegrof_vlad:Ovo za skorpiju je potpuno tacno
Ja sam se sa skorpijom ozenio.Bik sam u horoskopu.
Supruga mi je skorpija u krevetu ,a bogami i za sto
m
VREO:We are the best
better than all of rest
better than anyone
anyone you ever met.
His name is Skorpio.
The one and only.