- Poruka
- 91.487
Ако се број 1 појављује у вашем датуму рођења, према нумерологији, вероватно сте природни лидер са снажном, независном и креативном личношћу. Такође можете бити амбициозни, самоуверени и уживати у преузимању иницијативе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto, provalio si me.Ако се број 1 појављује у вашем датуму рођења, према нумерологији, вероватно сте природни лидер са снажном, независном и креативном личношћу. Такође можете бити амбициозни, самоуверени и уживати у преузимању иницијативе.
Има и то, овде је фокус на овакву рачуницу како сам навеоMislim da se radi o zbiru svih brojeva u datumu rodjenja, tj kad zbrojas brojke sve dok ne dodjes do jednog broja od 1 do 9.
Отворио сам ову тему да се похвалимEto, provalio si me.![]()
Pogledajte prilog 1748985
Ако се број 1 појављује у вашем датуму рођења, према нумерологији, вероватно сте природни лидер са снажном, независном и креативном личношћу. Такође можете бити амбициозни, самоуверени и уживати у преузимању иницијативе.
Možda su te ubili u pojam kad si bio mali?Ja sam numerološka 1, i mogu ti reći, lažu. Kakav vođa, kakvi bakrači!
Ma jok, ubili me kad sam malo poodrastao.Možda su te ubili u pojam kad si bio mali?
ne može biti 80% ljudi lideri da ga yebešPogledajte prilog 1748985