drugasansa
Zainteresovan član
- Poruka
- 333
Nepravda je za mene više inspirativnija nego tapšanje po ramenu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne.
Pitanje je bilo: "Da li su vas u životu nepravedno optuživali?" Pa, ako su nas nepravedno optuživali, onda i nije opcija da smo krivi, zar ne?
Nije bilo pitanje kako reagujete na kritike, ili kako reagujete ne opravdane kritike.![]()
Pa jeste bilo takvo pitanje...nije samo jasno ko je bio sudija koji je presudio da je optuzba nepravedna? Vi sami? Ili neko drugi?![]()
Nepravda je za mene više inspirativnija nego tapšanje po ramenu.![]()
Ako te optuže za nešto što nisi uradila, ima li tu dileme da li jeste ili nije nepravedna?
Ili bi ti malo da nas "zekiš"?![]()
Ha! I ti voliš izazove?![]()
Pa jeste bilo takvo pitanje...nije samo jasno ko je bio sudija koji je presudio da je optuzba nepravedna? Vi sami? Ili neko drugi?![]()
Jel' ti neko rek'o da čovekov izgled ne određuje samo znak? Tuži ih što su te ostavili u neznanju!
A i nisi video mene.... mnogo si propustio.![]()
Da cu ti ja vestacko disanje....,prezivecesMeni je podznak u Skorpiji....Hm...Imadoh i ja vezi sa Skorpijom i to duplom...Imao je josh neke stvari.... Mesec u Ovnu, Veneru u Skorpiji....Treba ih preziveti.......
Ovo je klub skorpija koje same sebe obozavaju...?![]()
nego,ljudi ja sam mnogo usamljen pred ove praznike?uvek,jel to normalno?Kako vi podnosite ove praznike.Ja sam u K...u!(
Ajde da pravimo sneska ili smesaka,sve jedno)I gde jz W.A.S.P.
![]()
Lone WolfОни су пустињаци и индивидуалци