Skorpion fun club

Ne.:mrgreen:

Pitanje je bilo: "Da li su vas u životu nepravedno optuživali?" Pa, ako su nas nepravedno optuživali, onda i nije opcija da smo krivi, zar ne?:)
Nije bilo pitanje kako reagujete na kritike, ili kako reagujete ne opravdane kritike.:rtfm:

Pa jeste bilo takvo pitanje...nije samo jasno ko je bio sudija koji je presudio da je optuzba nepravedna? Vi sami? Ili neko drugi? :D:mrgreen::lol:

Ako te optuže za nešto što nisi uradila, ima li tu dileme da li jeste ili nije nepravedna?
Ili bi ti malo da nas "zekiš"?:thumbdown:

Nepravedna definitivno. Samo u onom postu od kojeg je sve pocelo to nije bilo jasno, samo je cini mi se receno "nepravedno optuzen", nista elaboriranje na temu, pa je mogao da je razume kako je ko hteo. Nikad se ne bih zezala sa skorpijama:D:lol:

O da, tu lekciju sam veoma dobro naucila, posle vise desetina sukoba sa mojim skorpionom shvatila sam, za sad, dve stvari
1. nikad nece priznati da nije u pravu
2. nikad se nece povuci ni za zivu glavu (vidi, rimuje se :D)
Posto sam i ja prilicno eksplozivne naravi, skoro da je dolazilo do krvoprolica :D
S vremenom ipak ucimo da zivimo u miroljubivoj koegzistenciji, ionako tunjavce ne trpim ;)

Шкорпије не воле колективна и масовна славља,па ваљда отуда долази и та усамљеност и депресија.Они су пустињаци и индивидуалци.z:hm:
Мада,то и није правило.z:plez:

Свим Шкорпијама и Шкорпионима желим необично-позитивну,
изазовно-конструктивну и стваралачко-непоновљиву 2009-у годину!!!!!!!!!!!

z:sp::ukras6:z:dm4:

Back