taote
Iskusan
- Poruka
- 5.349
Delujem jako nezno i jesam takva dok me ne "ucepi" neko![]()

Blago tebi, ja sam dupla škorpija, meni ko se usudio da priđe, već je zaslužio medalju za hrabrost! A ja sebi baš izgledam bezopasna, i fina.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Delujem jako nezno i jesam takva dok me ne "ucepi" neko![]()
Pa se iznenadi!
![]()
Blago tebi, ja sam dupla škorpija, meni ko se usudio da priđe, već je zaslužio medalju za hrabrost! A ja sebi baš izgledam bezopasna, i fina.![]()
I ne sumnjam da izgledas tako!A ko se ne usudi da pridje i bolje da ne prilazi,ionako ne volimo slabije od sebe zar ne?!
Nas je teško izdržati, ali ko to ume, taj je stvarno pravi muškarac.
ma koji podznak ja ima da budem ovakav celog zivotasreca meni sto sam dupla skorpija
![]()
Samo ne znam gde su nestali ti "jaki"?!![]()
Kod tebe je kao i kod mene: "dok voljem voljem, kad ne voljem koljem" - nije baš tako okrutno, ali kod nas je sve drama. Ili smo na nebiu, ili u paklu. ljudi nas ili ne podnose ili obožavaju, niko nije ravnodušan. Uživaj.![]()
A ko je taj sto ga Zlo zoves?
pa ponekad i jeste tako okrutno al *** takvi smo kakvi smo, ako nas neko povredi pravicemo se da to nije nista al onda kad dodje pravi trenutak(citaj kad je toj osobi najteze i kad misli da ne moze gore) pojavimo se mi i spustimo je jos nize, i to na fin nacin![]()
Sve škorpije vole što su škorpije, a dobrodošli su i ostali koji vole škorpije... ili imaju pitanja.![]()
Ja VolEm skorpije....![]()