Skorpion fun club

Ne znam koliko je tacno ono da posle 25. pocinje da preovladjuje podznak...sve vise prepoznajem tog raka u sebi i ni malo mi se ne svidja.Povecao mi se prag tolerancije i pocela sam dosta emotivnije da reagujem na neke stvari:dash:,ali naravno da ne dozvoljavam da drugi vide-kao i svaka skorpija!

I ne sumnjam da izgledas tako!A ko se ne usudi da pridje i bolje da ne prilazi,ionako ne volimo slabije od sebe zar ne?!

Normalno.:mrgreen:
Šta da radim sa slabijim od sebe? Hoće svaki put kad kinem "pasti u nesvest"? Ili će se deprimirati kad kažem da hoću da budem sama neko vreme, i zabranim mu da mi se drži za suknju?
Ili će pobeći, kao što je jedan i pobegao,hvala bogu na tome.:)

Nas je teško izdržati, ali ko to ume, taj je stvarno pravi muškarac.

Nas je teško izdržati, ali ko to ume, taj je stvarno pravi muškarac.

Samo ne znam gde su nestali ti "jaki"?!:think:[/quote]

Ima, natrčaće neki, samo mi imamo malo dublje emocije (i strasti), pa to nema baš na svakom ćošetu - ali kad naiđe, onda je pravo. Ništa nas ne sprečava da se u međuvemeno malo uvežbavamo na prisutnim licima, ako nam je do toga. Škorpije uglavnom imaju široka interesovanja, pa dok si sama, ili u vezi koja te ne zadovoljava u potpunosti, posveti se svemu onome što nećeš moći kad neđeš pravog, jer ćeš onda jedno vreme biti "van stroja", i imaćeš oči samo za njega - posle to dođe sve na svoje mesto.:heart: Samo mi veruj.:)

Samo ne znam gde su nestali ti "jaki"?!:think:

Ima, natrčaće neki, samo mi imamo malo dublje emocije (i strasti), pa to nema baš na svakom ćošetu - ali kad naiđe, onda je pravo. Ništa nas ne sprečava da se u međuvemeno malo uvežbavamo na prisutnim licima, ako nam je do toga. Škorpije uglavnom imaju široka interesovanja, pa dok si sama, ili u vezi koja te ne zadovoljava u potpunosti, posveti se svemu onome što nećeš moći kad neđeš pravog, jer ćeš onda jedno vreme biti "van stroja", i imaćeš oči samo za njega - posle to dođe sve na svoje mesto.:heart: Samo mi veruj.:)[/QUOTE]

Vec sam pocela da gubim veru u to,ALI "nada umire zadnja"...cak sam pocela da verujem da ipak nesto nije u redu samnom:???:Hvala,stvarno mi je trebalo da "cujem" ovako nesto:D

Kod tebe je kao i kod mene: "dok voljem voljem, kad ne voljem koljem" - nije baš tako okrutno, ali kod nas je sve drama. Ili smo na nebiu, ili u paklu. ljudi nas ili ne podnose ili obožavaju, niko nije ravnodušan. Uživaj.:ok:

pa ponekad i jeste tako okrutno al *** takvi smo kakvi smo, ako nas neko povredi pravicemo se da to nije nista al onda kad dodje pravi trenutak(citaj kad je toj osobi najteze i kad misli da ne moze gore) pojavimo se mi i spustimo je jos nize, i to na fin nacin :)

Упознах једну Шкорпију...која је идиот.
Не знам каква је то особа која мора у све живо да гура нос и да соли памет а не би смела. Држање предавања, говора, паметовање, а све саме глупости. Величање самог себе.. то су ствари које не подносим. И ја сам Шкорпија и ако ишта мрзим, то је кад неко покушава да ми се наметне. Живи и пусти друге да живе!

Pa znaš da svi ljudi nisu na istom intelektualnom i raznim drugim nivoima... a ova možda ima i nekog Merkura ne nezgodnom mestu... U svakom slučaju, ako te smara, sasvim lepo će podneti ako joj kažeš da se nosi!:mrgreen:

Back