Skorpion fun club

Skorpioni,pa gde ste vi?Pozdrav svima...Da li biste mogli da mi odgonetnete koliko je potebno dugo jednom skorpionu da zavoli?:rolleyes:Posle kog vremena je spreman da to prizna?Da li su skoni laganju suprotnog pola?Kako znati da ne lazu?...au,ima tu dosta pitanja...:p...nestrpljivo cekam vas odgovor...:roll: p.s.-pitanja se uglavnom odnosi na muske skorpije,mada ako ne gresim i zenske skorpije su slicnog razmisljanja kao i oni...:heart:

Ne možeš znati da li te Škorpija laže,jer ni ona sama više puta nije načisto sa sobom.
Koliko je potrebno vremena da ona zavoli?
Kada naiđe na osobu koja joj može uzvratiti dubinom osjećanja i koja joj se neće tako lako predati,tada je potrebno malo vremena.Mada,Škorpija će se boriti protiv osjećanja u sebi srazmjerno tome koliko ona budu jačala.:rolleyes:
U principu Škorpije veoma loše lažu.
Ovo ti je napisala ženska Škorpija.

Chitam ja sad ovaj tvoj odgovor-post, i znam da sam to nekad bila, ali nije vishe, kako chovek raste, menja se i radi na sebi, mozda vishe nesvesno nego svesno. Ja bre nauchih nekako da podnesem sve, i da idem dalje ??? i sama se sebi chudeci sve vreme, a dupla sam shkorpija.... Ima li mi leka :)))) :D

Ne možeš znati da li te Škorpija laže,jer ni ona sama više puta nije načisto sa sobom.
Koliko je potrebno vremena da ona zavoli?
Kada naiđe na osobu koja joj može uzvratiti dubinom osjećanja i koja joj se neće tako lako predati,tada je potrebno malo vremena.Mada,Škorpija će se boriti protiv osjećanja u sebi srazmjerno tome koliko ona budu jačala.:rolleyes:
U principu Škorpije veoma loše lažu.
Ovo ti je napisala ženska Škorpija.

Hvala ti,bar da se nasla jedna skorpija da prokomentarise...A to verujem da skorpija vise puta nije nacisto sama sa sobom..:shock:To znaci da ste skloni ishitrenim odlukama i obecanjima?gresim li???

kAKO NEMA?IMA.Nego kasno pale.Pozdrav za tebe waspe,dugo me nije bilo sad sam pod novim nikom pretppostavljas zastoKako je bilo u vojsci?Jesi li zavrsio,da ne kazem svrsio)
Crkla boMbina?

Jeste tako,a ja tuga sve cekam neko ce napisati nesto kad ono niko nista...
Evo sad se ljudi raspisaše 8)

offtopic: A ti si malo slatko šta?

De si WASP-e legendo,jel gotova vojska.Pozdrav od "crvenog oka",ponovo sam tu,samo sad nemam internet u novom stanu pa cu da svrnem kad imam prilike.Hvala za podrsku.
Uslovno rečeno jeste, ne mogu sad da objašnjavam :)

Pa lepo ...
A ček jel si ti u šemi s njim ili oćeš da ga savataš pa nas ovde proučavaš ne bi li uspela u tome?

Sa njim sam,a to mozes zakljuciti ako pogledas jedno moje pitanje namenjeno svim skorpionima(tobro trazila sam odgovor i od zenskih skorpija jer predpostavljam da slicno razmisljare)...Ja zelim da ga osvojim u potpunosti,ali mi je malo tezak,ma malo vise :shock:,za proucavanje...a ja se nadam da ce te mi vi skorpioni u tome pomoci...:super:

Sa njim sam,a to mozes zakljuciti ako pogledas jedno moje pitanje namenjeno svim skorpionima(tobro trazila sam odgovor i od zenskih skorpija jer predpostavljam da slicno razmisljare)...Ja zelim da ga osvojim u potpunosti,ali mi je malo tezak,ma malo vise ,za proucavanje...a ja se nadam da ce te mi vi skorpioni u tome pomoci...
Teško da ću preturam po temi od 111 strana :P
Čekaj bre , kažeš da si snjim a sad ovde nas pitaš kako da budeš više s njim nego što si s njim. Alo bre! Tejk it izi!

Hvala ti,bar da se nasla jedna skorpija da prokomentarise...A to verujem da skorpija vise puta nije nacisto sama sa sobom..:shock:To znaci da ste skloni ishitrenim odlukama i obecanjima?gresim li???

Škorpija višeg tipa ti neće davati obećanja za koja nije dovoljno sigurna da može da ih ispuni.Ona se više oslanja na intuiciju i neki pra-osjećaj u sebi.:wink:
I ne voli ustajale navike i obaveze.Voli neobičnost i tajanstvenost.
I naravno,guši je to kada neko pokušava da je prati u stopu i da je kontroliše.

Škorpija višeg tipa ti neće davati obećanja za koja nije dovoljno sigurna da može da ih ispuni.Ona se više oslanja na intuiciju i neki pra-osjećaj u sebi.:wink:
I ne voli ustajale navike i obaveze.Voli neobičnost i tajanstvenost.
I naravno,guši je to kada neko pokušava da je prati u stopu i da je kontroliše.

Sta ti to dodje skorpija viseg tipa?Joj,to kao da si mene opisala...ja sam rak...

Sta ti to dodje skorpija viseg tipa?Joj,to kao da si mene opisala...ja sam rak...

Škorpija i Rak imaju dosta sličnosti na polju emotivnosti i duhovnosti.
Viši tip je duhovniji,pravedniji,nije osvetoljubiv i koristoljubiv.
Niži tip licemjeran i lažov,sposoban za velika zla.

Škorpija ima velike predispozicije za zlo,i ako se izbori protiv toga može spoznati tajne i stvari koje su ravne predviđanjima i remek djelima.:rolleyes:

Vjerovatno da cu iskočiti iz teme ali moram da pitam i zamolim za uslugu a teško mi je otvarati novu temu.Zanima me u kojem horoskopskom znaku i podznaku je rodjena djevojcica 23.novembra 1998. oko 3 i 30 h.Na prelazu je izmedju skorpije i strijelca ali nema osobine ni jednog od ova dva znaka barem za sada.

Back