Skorpion fun club

e da!
svima nama, skorpijama srecan rodjendaaaaaaaaaaaaaaan!
cmok,cmok,cmok :)
ja cekam 02.11 cestitke ;)

tako je svima nama skorpijama zelim sve naj naj u zivotu i da ste mi zive i zdrave...i da mi imate puno para i velike srece u ljubavi posto je ja nemam pa bi volela da i vi makar imate...meni je rodjus sutra tj za 1.49h tako da sebi zelim srecan rodjus i sve naj naj...:):):)

tako je svima nama skorpijama zelim sve naj naj u zivotu i da ste mi zive i zdrave...i da mi imate puno para i velike srece u ljubavi posto je ja nemam pa bi volela da i vi makar imate...meni je rodjus sutra tj za 1.49h tako da sebi zelim srecan rodjus i sve naj naj...:):):)
Posto moram na spavnjac,SRECAN TI RODJENDAN pola sata unapred,i nadam se da ces uskoro imati srece u ljubavi,mislim,tako divna osoba,sigurno.Veliki rodjendanski CMOOOK.Lepo sanjaj!8-)

e026.gif
k010.gif
e026.gif

SRECAN RODJENDAAAAAAAAAAAN.......
Zelim ti puuuuno ljubavi.... Za ostalo ces se vec snaci
a194.gif

W.A.S.P. ... pile tetino, pa ti si mi se vratio
Napolju je pun mesec... znam da osecas to
Ех, па видим да нешто није у реду и да ми је прорадио убилачки нагон ... јбг, мало га ови облаци заклонише па нисам знао о чему се тачно ради ...

Evo jedna prelijepa pjesma što me podsjeća na jednog bivšeg škorpiona...
"Bila je moja zlatna šansa, a tek sam načeo svoj krug, moj mali vijerni(:wink:) Sančo Panza, moja ljubavnica, saborac i moj najbolji drug..."
Sretan rođendan svim škorpijicama
icon_bunch.gif

Back