0mega
Zainteresovan član
- Poruka
- 134
Veliki pozdrav za Škorpije! U gomili dobrih i loših osobina, veoma cenim jednu - želja da pomognu drugima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e da!
svima nama, skorpijama srecan rodjendaaaaaaaaaaaaaaan!
cmok,cmok,cmok
ja cekam 02.11 cestitke![]()

Posto moram na spavnjac,SRECAN TI RODJENDAN pola sata unapred,i nadam se da ces uskoro imati srece u ljubavi,mislim,tako divna osoba,sigurno.Veliki rodjendanski CMOOOK.Lepo sanjaj!8-)tako je svima nama skorpijama zelim sve naj naj u zivotu i da ste mi zive i zdrave...i da mi imate puno para i velike srece u ljubavi posto je ja nemam pa bi volela da i vi makar imate...meni je rodjus sutra tj za 1.49h tako da sebi zelim srecan rodjus i sve naj naj...![]()
Ех, па видим да нешто није у реду и да ми је прорадио убилачки нагон ... јбг, мало га ови облаци заклонише па нисам знао о чему се тачно ради ...W.A.S.P. ... pile tetino, pa ti si mi se vratio
Napolju je pun mesec... znam da osecas to
Milton
SRECAN RODJENDAN
![]()
![]()
![]()
SRECAN RODJENDAAAAAAAAAAAN.......
Zelim ti puuuuno ljubavi.... Za ostalo ces se vec snaci![]()

ljubim vas puno...

tako je svima nama skorpijama zelim sve naj naj u zivotu i da ste mi zive i zdrave...i da mi imate puno para i velike srece u ljubavi posto je ja nemam pa bi volela da i vi makar imate...meni je rodjus sutra tj za 1.49h tako da sebi zelim srecan rodjus i sve naj naj...![]()
e da!
svima nama, skorpijama srecan rodjendaaaaaaaaaaaaaaan!
cmok,cmok,cmok
ja cekam 02.11 cestitke![]()
Sančo Panza, moja ljubavnica, saborac i moj najbolji drug..."@milton- srecan rodjendan![]()
i ja 8)
Srećan ti rođendan!Meni je 9.11.
![]()