Skorpion fun club

mattru8681:
A sta moze uvrijediti Skorpiona??? Kakvo ponasanje, rijeci od strane neke osobe,
bas me interesuje, sta vas to nervira da poludite???

U podznaku sam Scorpion, i ono sto me izbaci iz cipela je IZDAJA, LICEMERSTVO, GLUPOST, PRETVORNOST. Ali Izdaja je na prvom mestu.
Tada poludim, i ne biram sredstva do osvete! U stanju sam godinama cekati da se revansiram.

HEMI 426:
ajd malo detaljnije, molim te!!!

Ne mogu nista da generalizujem,ali znam da Saturn,iz vama nesrodnog Lava,baca u naredna dva meseca,negativne uticaje na Sunca Skorpija III dekade,sto dovodi do velikog psiholoskog pritiska,napetosti,bezanja od ljudi i istine,kao i do losih odluka,donetih na osnovu pogresnih percepcija odredjenih situacija.
Savet: ne brzaj ni u cemu i sto puta meri,a jednom seci. :wink:

orgazmma:
Ne mogu nista da generalizujem,ali znam da Saturn,iz vama nesrodnog Lava,baca u naredna dva meseca,negativne uticaje na Sunca Skorpija III dekade,sto dovodi do velikog psiholoskog pritiska,napetosti,bezanja od ljudi i istine,kao i do losih odluka,donetih na osnovu pogresnih percepcija odredjenih situacija.
Savet: ne brzaj ni u cemu i sto puta meri,a jednom seci. :wink:

Vec sam osetio poguban uticaj planeta, zato te i pitam...Napravio sam neka sranja, koja zaista nisam morao a da sam bio malo strpljiviji i proracunatiji, mozda bi te stvari okrenuo na sasvim drugu stranu ( to su te lose procene )...E sad, kad ce da to bude gotovo, da tempiram... :wink:

Back