Skorpion fun club

HEMI 426:
jel treba da pitam koga si ti izabrala ili samo da sacekam da dodjes... ? :wink:

c013.gif
Da me sacekas da dodjem
c033.gif

Dosta si se usavrsavao.... da vidimo mi sve to sad u praksi....
a115.gif

da, jako su razumni, posebno kad su ih uhvate niske strasti;)Iskreno ovisi stvarno šta si napravila...ako mu je stalo do tebe možeš sve popraviti ali definitivno će se neko vrijeme duriti i neće propustiti priliku da ti vrati, onako mrvicu da te pecne za to što si napravila....barem ja mislim.

Nisam ga prevarila, ponasanje mi je bilo grozno,
on se jako trudio oko mene
a ja sam mu bila nedostupna,hladna prema njemu, nisam mu uzvracala paznju, sto je najgore ispalo je da sam mu postavljala pravila.. kad mi je ukazao na to ja sam se trudila oko njega ali je on onda postao kao ja. I tek onda sam poludila a njim :) sada mi kaze da je
produkt mog ponasanja. I vraca mi, ponasa se duplo gore prema meni nego sto sam ja prema njemu,
drzak je, i nekad tako zao. Drugovi njegovi kazu da sam ga jako povrjedila...
Voljela bih ga povratiti i uzvratiti mu svu paznju koju je on meni, ali ne znam kako a i bojim se da ce mi vratiti jos vise. Inace ima misljenje da je osvetoljubivost njegova najveca VRLINA. Mjesec dana se duri na mene zar moze da popusti posle toliko vremena.

I stvarno sve sto sam citala ovde za skorpije podudara se sa njim.(ON je skorpija/jarac). Da ne povjerujes!!!

slažem se sa jacquesom. jedna od glanih karakteristika škorpije i jeste ta njihova osvetoljubivost(a jedna od glavnih karakteristika cura je da se zapale kad tip ohladi ;) ), ja mislim da bi trebala sjesti sa njim i otvoreno popričati o svemu, reći mu kako stvari stoje kod tebe, viditi šta na to kaže, objasniti mu da ti se osvetio i da te povrjedio kao i ti njega(izravnali ste račune) te da bi sad htjela da pokušate od početka ako je on za. Inače to šta si ti njemu radila, radila sam i ja jednoj škorpiji, ali sam nekako uvijek uspjevala izmanevrirati stvari da mi oprosti i bude još nježniji prema meni. Kod njih očito pali lukavost, ali ovaj moj je u podznaku bio vodenjak pa i to valjda mijenja stvari.

Back