Skorpion fun club

Psihologue:
Dobro sad ...Šta reći za škorpije još: Okružen sam sa tri škorpije,6 devica ,8 rakova
jednim bikom i vagom....

U kom smislu okruzen? Jer ako imas 19 ljudi koje smatras svojim OKRUZENJEM, za tebe nema zime... pored toga sto si izuzetno zanimljiv, inspirativan i pun iznenadjenja... Informacija i podataka, koje vesto primenjujes... i samo se, cini mi se igras... Delujes mi kao neko ko se ludo zabavlja na ovaj nacin, a opet srecan zbog toga sto je to vrlo poucna zabava... tebi... i nama...
Super... to je to... Svaka cast!!! Zadovoljstvo je cak i na ovaj nacin komunicirati sa takvom osobom...
RESPECT!!!!

Da, ja sam devica/vodolija, on dupli skorpion.
Definitivno je fatalan po mene. Jedna kompletna licnost: pametan, lep, zgodan.
I posle 2 godine (i par meseci) kad god ga cujem, vidim SMS, ili ga vidim, osetim "bombu" u organizmu. Nema sta ne reaguje na njega. Magnetski me privlaci u svakom pogledu. A kao da mu je neko dao u ruke "Uputstvo za upotrebu Zane" :) kao da mu neko stalno sapuce sta da treba radi... Ma opste ludilo, i sto se mene tice jako bi bila srecna da to ludilo traje dok sam ziva. Bilo u kom obliku. Takve se osobe, mislim, srecu jednom u zivotu.

da mi je neko u gimnaziji rekao da cu slusati jamiroquaia, stinga, billy idola, cult......, da cu pored kuce imati festival svetskih razmera i da cu da se do njega dovezem svojim autom, rekao bi mu da laze i da mi se skloni sa ociju da mu ne bi pic.ku polupao... :lol:
danas, cak i eros "razmazoti" svira 300 m od moje zgrade.... :shock: :wink:

pozdrav svima od jos jedne skorpije!

kazu da smo tvrdoglavi,a ja mislim da je to tada:kada smo toliko sigurni u to sto pricamo(sto ne mora da znaci da je tacno),pa bi bilo glupo da potvrdimo tudju teoriju,ako ne verujemo u to,jer sigurno nismo licemeri,i od svega najvise mrzimo foliranje i povladjivanje.uglavnom imamo jasno postavljene stavove.ljubomorni jesmo ali kad nam je stalo do nekog,i tada smo verne i pozrtvovane do kraja...
ja bi nas opisala kao 2 krajnosti(vatra i voda) u jednoj osobi,kao feniks ptica koja se dize iz pepela.
:D

Шкорпије као пријатељи су прилично дарежљиве и веома друштвене, али само у оној мери која њима одговара.Такође знају да буду крајње безобзирне и да газе преко "лешева" да би оствариле своје циљеве. Ако им се случајно замериш, мораш се одмах максимално удаљити од њих и бити ван њиховог "магијског" домашаја, иначе, тешко теби...

Back